Artık Türkiye birilerini taktik ettiği, örnek aldığı ülkeden Türkiye’nin örnek alındığı bir ülke tablosuna ulaşmaktayız. Genel başkanımızın ifadesiyle söz dinleyen değil söz söyleyen Türkiye var. 6 yıldır Türkiye hiç olmadığı kadar güçlü bir ülke konumuna gelmiştir dünya platformunda. İnşallah önümüzdeki kısa vadede bu kısa vadeyi 5 yıl veya 10 yıl olarak görebiliriz süper ülke Türkiye’yi bütün dünya hayranlıkla izleyecektir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanlığı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) tarafından birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Manisa Öğretmenevi’nde düzenlenen programa MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz ve partililer katıldı. Partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

KADINLAR HAK ETTİKLERİ YERDE OLMALI

MHP Manisa KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, “Davamıza, bilgi liderimizin emrinde, onun yol göstericisinde Manisa’da birlik ve beraberlik içerisinde MHP’nin şahlanışını hep birlikte göstereceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında cumhur muhteşem başarısını yaşayacaktır” dedi.  MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, dünden bugüne Türk kadınının omzunda vatan gücü, boyunlarında cesaret madalyası bulunduğunu açıkladı. Öner, MHP olarak kahraman ve fedakar kadınların hak ettiği yerde olması gerektiğini vurguladı, parti olarak her zaman Türk kadının yanında yer aldıklarını söyledi.

TÜRKİYE DÜNYA PLATFORMUNDA GÜÇLÜ BİR ÜLKE HALİNE GELDİ

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, bugünlerde siyasi hareketliğin başladığını belirtti. Akçay, “MHP olarak büyük kongremizi tamamladıktan sonra il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle ülkemizi ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisinde ülkemizin geleceği için çalışıyoruz. 24 Haziran 2018 seçimlerinden bugüne geçen yaklaşık 4 yıllık sürenin bilançosunu çıkardığımızda bilgi liderimiz Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte Cumhur ittifakı oluşturmak suretiyle ve aynı zamanda Türkiye’nin yönetimindeki siyasi istikrarı da temin için 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşen bir anayasa değişikliğiyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de filen yürürlükte. Ülkemizin önümüzdeki yıllarına imzasını atan bir yönetim sistemi var. Artık Türkiye birilerini taktik ettiği, örnek aldığı ülkeden Türkiye’nin örnek alındığı bir ülke tablosuna ulaşmaktayız. Genel başkanımızın ifadesiyle söz dinleyen değil söz söyleyen Türkiye var. 6 yıldır Türkiye hiç olmadığı kadar güçlü bir ülke konumuna gelmiştir dünya platformunda. İnşallah önümüzdeki kısa vadede bu kısa vadeyi 5 yıl veya 10 yıl olarak görebiliriz süper ülke Türkiye’yi bütün dünya hayranlıkla izleyecektir” dedi.

 SEÇİM BEYANNAMESİNDE YÜZDE 80’E VARAN BİR BAŞARIMIZ VAR

Türkiye’de bütün siyasi partilerin seçime gitmeden önce seçim beyannamelerini açıkladığını söyleyen Akçay, MHP’nin de kurulduğu günden beri seçim beyannamesini hazırladığını belirtti. Akçay, MHP’nin 24 Haziran 2018 seçimlerinde 600 kişilik mecliste 48 milletvekili ile yer aldığını kaydetti, Cumhur ittifakı ile birlikte MHP’nin taahhütlerinin ve sözlerinin yüzde 70’ten fazlasının neredeyse yüzde 80’inin gerçekleştiğini vurguladı. Bu durumun gurur verici olduğunu ifade eden Akçay, bunların önümüzdeki aylarda tek tek açıklanacağını aktardı.

 EYT EN GEÇ OCAK AYINDA TAMAMLANACAK

Akçay, seçim beyannamesinde yer alan emeklilikte yaşa takılanların meselesinin en iyi şekilde, en adaletli şekilde en geç Ocak ayında gerçekleşeceğini açıkladı. Akçay, MHP’nin yaptığı bütün çalışmaları ev ev anlatacak kişilerin kadınlar olduğunu belirtti. CÜNEYT HASÇELİK

Editör: TE Bilisim