Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi analım, yaşatalım felsefesi ile Manisa’da TffGrassroots C Eğitim programları kapsamında "Muzaffer Etçil” antrenör eğitim programı başladı. Manisa TÜFAD anlamlı bir etkinliğe daha imza atarak, rahmetli Muzaffer Etçil’ın ismini yaşatacak.
Düzenlenen Antrenör eğitim programı açılışı 8 Eylül Stadı yanındaki Çok Amaçlı Spor Salonunda yapıldı.


 Muzaffer Etçil Antrenör Eğitim Programı açılışına Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Arif Alkan, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, Manisa Gençlik Spor Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, TÜFAD Yönetim kurul Üyeleri, Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, Futbol il temsilcisi Behçet Atlı, Manisa Saha Komiserleri Derneği Başkanı Cavit Şenbilgiç, İzmir TÜFAd Başkanı Dr. Şaban Acarbay ve yönetim kurulu, Muzaffer Etçil’in ailesi ve çocukları, duayen antrenörlerden Ünal Taşçı katıldı. Manisa TÜFAD başkanı Özer Şenoğlu ,“Manisalı futbol adamı Muzaffer Etçil Futbola adanmış bir yaşam. Tabiki yaşamından sonra da anmak ve yaşatmak ta çok önemli. Manisa TÜFAd olarak açılacak programa  “Muzaffer Etçil” adını vererek yaşatmaya çalışıyoruz.”dedi.




30 KİŞİ KATILIYOR

Diğer katılımcılar da program ile ilgili açıklamalarını yaptıktan sonra Muzaffer Etçil’in ailesine plaket ve çeşitli ödüller verildi. Sercan Görgülü ve Aşkın Çift'in  TFF eğitmeni olarak görev aldığı  Muzaffer Etçil  Futbol Antrenör Eğitim programına toplam 30   antrenör adayı katılıyor. 4-13 Nisan tarihleri arasında yapılan anlamlı futbol eğitim programı sonunda 30 yeni isim daha Manisa Futboluna kazandırılmış olacak. SPOR SERVİSİ
 
Editör: TE Bilisim