Toplanan kapakları Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız teslim ettiler. Kapaklar sayesinde bir tekerlekli sandalye alınarak bir engellinin daha yüzünün gülmesi sağlanacak.  Başkan Yıldız, öğrencilere anlamlı davranışları için teşekkür etti.

 

 

Manisa’da Murat Germen İlkokulu öğrencileri engelliler için anlamlı bir çalışmaya imza attı. Şehzadeler ilçesinde bulunan Murat Germen İlkokulu’nda 4-F sınıfında okuyan öğrencilerden Ada Solak ve Melis Özokçuoğlu, sınıf öğretmeni Güzin Çeler, Rehber Öğretmeni Hatice Berber eşliğinde bedensel engellilere tekerlekli sandalye konusunda destek olmak amacıyla Ocak ayından itibaren Mavi kapak toplamaya başladı. Toplanan binlerce mavi kapak Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız’a teslim edildi. Mavi kapaklar ilgili yerlere gönderilerek tekerlekli sandalyeye dönüşecek ve bir engelli daha mutlu olmuş olacak. Başkan Yıldız, güzel bir çalışmaya imza atan öğrencilere, öğretmenlere ve okul yönetimine teşekkür etti.

ONLARIN TOPLADIĞI BİR KAPAK BİLE BİZİM İÇİN BİR TEKERLEKLİ SANDALYE

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, “Murat Germen İlkokulu’ndan Hatice Berber hocamız bizi aradı. Öğrencilerimiz mavi kapak kampanyası düzenlediler diye. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okul yönetimimize bu güzel projesi için teşekkür ediyoruz. Tabi bunları adet olarak değil kilo olarak veriyoruz. Onların topladığı bir kapak bile bizim için bir tekerlekli sandalye sağlıyor” diye konuştu.  

ONLAR BİZE EMANET

Sınıf Öğretmeni Güzin Çeler, “Çocuklarımız böyle bir teklif getirdiğinde seve seve kabul ettik. Ne mutlu bize. Çocuklarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.  4-F sınıfı öğrencilerinden Ada Solak ve Melis Özokçuoğlu, “Kampanyayı başlattığımız için çok mutluyuz. Tekerlekli sandalye kullanan insanlara, engellilere yardım ettiğim için çok mutluyuz. Bu vatan bize emanet, engelliler bize emanet, onlara yardımcı olmalıyız. Onun için bu kampanyayı başlatarak destek olmaya karar verdik” diye konuştu.  Okul Müdürü Suat Arslan ise, öğrencilerin engellilere destek olmak amacıyla hayata geçirdikleri bu kampanyadan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi, emeği geçenlere teşekkür etti.  CÜNEYT HASÇELİK

Editör: TE Bilisim