Polis Eşleri Derneği Başkanı Nuray Aktaş ve ekibi Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldızziyaret etti. Polis Eşleri Derneği Başkanı Nuray Aktaş ve ekibinin Manisa Bedensel Engelliler Derneği binasına yaptığı anlamlı ziyaret büyük bir memnuniyet ile karşılandı. Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Polis Eşleri Derneği Başkanı Nuray Aktaş ve ekibinin bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını ve bu anlamlı ziyaretin herkese nasip olmayacağını söyledi. 

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Polis Eşleri Derneği Başkanı Nuray Aktaş ve ekibinin dernek hizmet binasına gelerek böyle anlamlı bir ziyarette bulunmalarından dolayı çok memnun olduğunu söyledi. 

“ÇOK MUTLU OLDUK”

Başkan Yasemin Yıldız duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri Aktaş müdürümüzün kıymetli eşi, Polis Eşleri Derneği Başkanımız Sayın Nuray Aktaş hanımefendi, beraberinde Sayın Meliha Yılmaz, Güllü Kaçar ve bayan polislerimizle güzeller güzeli Manisa Bedensel Engelliler Derneğimizi ziyaret ettiler, çok mutlu olduk, kendilerini derneğimizin kurucularında Hayriye Türk arkadaşımla karşıladık, özel hediyelerimizi ve çiçeğimizi aldık.

“BU GÜZEL ZİYARET ALAKA HERKESE NASİP OLMAZ"

Başkan Yasemin Yıldız konuşmasına şöyle devam etti;

“Şahsım ve derneğimiz adına misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Özellikle dilek ve temennilerimizi ilettik, bize pozitif ayrımcılık sağladıkları için İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri Aktaş müdürümüze, emniyetimize, polis teşkilatımıza çok teşekkür ederiz, iyikilerimiz iyi ki varsınız, bu güzel ziyaret, ilgi, alaka herkese nasip olmaz."
 

Kaynak: ÖZGE AY