Manisa’da Şehzadeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanlığının talimatıyla Roman vatandaşlara iftar verdi. Şehzadeler Belediyesi’nin de destek verdiği iftar programına Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik katıldı. 

Programda, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Esin Ağırkaya, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara yaptıkları konuşmada Ramazan Ayı'nın öneminden bahsederek iftar programına katılan Roman vatandaşlara teşekkür ettiler.


Vali Yaşar Karadeniz de yaptığı konuşmada, Ramazan'ın bereketinde her akşam toplumun  farklı kesimleriyle bir araya gelme imkanı bulduklarını, Ramazan’ın sosyal birlikteliğe ve sosyal gelişmeye önemli katkı sağladığını söyleyerek “Roman kardeşlerimizle birlikteyiz, onlar ülkemizin temel taşlarından birisidir.

Bu iftarlar Sayın Cumhurbaşkanımızın ve içişleri bakanımızın talimatları doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Ramazan’ın birleştirici yönünü öne çıkarmak açısından gerçekleştirilen bu organizasyonlar önemli” diye konuştu.  Vali Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz, iftar programı sonrasında roman vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.  İftar programı, semazen gösterisi yapılması ve ilahiler okunması ile sona erdi. CÜNEYT HASÇELİK







Editör: TE Bilisim