Bu konuyla ilgili sadece bu yoktur demek olmaz. Bu konu mahkeme tarafından araştırılmalıdır. Zaten mahkeme bu konuyu tespit etmiştir. Cengiz Ergün’ün bu şekilde yoktur açıklaması yeterli değildir. Belgelerle çıkıp hayır böyle bir meclis kararı yok, böyle bir satış yok demesi lazım” dedi. Özdağ, işgaliye konusunda da esnafın ve vatandaşların büyük sorun yaşadığını ifade ederek, bir dengenin sağlanması gerekiyor” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak ve partililerle birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Özdağ ve Başkan Onultmak ilk olarak geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde yeniden başkanlığa seçilen Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve yönetim kurulunu ziyaret etti, görevlerinde başarılar diledi. Ardından Manisa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Merter Yıldız’ı ve son olarak Demokrat Parti Manisa İl Başkanı İdris Mecek’i ziyaret etti. Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Özdağ, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sıfır işgaliye ile CHP’nin ortaya çıkardığı iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

KİMSE MAĞDUR OLMASIN AMA DENGEYİ SAĞLAYIN

Hem esnafların hem de vatandaşların işgaliye konusunda büyük bir sıkıntı yaşadığını söyleyen Özdağ, “Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün ve diğer iki belediye başkanları esnafla ciddi problem yaşıyorsunuz. Bu işgaliye ile ilgili ciddi eşitsizlikler yapıyorsunuz. Bunları esnafla konuşarak halledebilirsiniz. Esnafla ve vatandaşla. Burada esnaflarımız mağdur. Elbette ki vatandaşlarımızda mağdur olmasın ama bir dengeyi sağlayın” dedi.

KONUYU GELECEK PARTİSİ OLARAK HASSASİYETLE TAKİP EDİYORUZ

CHP’nin ortaya çıkardığı konuyla ilgili Cengiz Ergün’ün belgelerle açıklama yapması gerektiğini kaydeden Özdağ, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin ortaya çıkarmış olduğu bir konu var. Burada Karakoca’da turizm adı altında yüzlerce dönüm arazinin AK Parti ve MHP’li belediye meclis üyelerinin imzasıyla bir başkasına verilmesi, daha sonra da konu kapandı zannedip kızına devri söz konusu. Cengiz Ergün’ün kızına devri söz konusu. Ve bununla ilgili de Cumhuriyet Halk Partisi’nin suç duyurusu var. Bizde konuyu Gelecek Partisi olarak hassasiyetle takip ediyoruz. Bu konuyla ilgili sadece bu yoktur demek olmaz. Bu konu mahkeme tarafından araştırılmalıdır. Zaten mahkeme bu konuyu tespit etmiştir. Cengiz Ergün’ün bu şekilde yoktur açıklaması yeterli değildir. Belgelerle çıkıp hayır böyle bir meclis kararı yok, böyle bir satış yok demesi lazım. Belgelerle ispat etmesi lazım sayın Cengiz Ergün’ün” diye konuştu. CÜNEYT HASÇELİK 

Editör: TE Bilisim