Başkan Işık, “Malumunuz bir şeyi açmak, kurmak aslında kolay esas olan kurduğunuz, açtığınız sistemi, kurguyu devam ettirmek, yaşatmaktır. Bizde kurduğumuz bu işletmeyi bundan sonra daha da büyüyeceğine inancımız tam” dedi.

Manisa’da gayrimenkul, mimarlık ve mühendislik alanlarında önemli çalışmalar yapan SELFA Gayrimenkul, iş hacmini genişletiyor. Manisa’da Yenimahalle, Muradiye ve Güzelyurt’ta 3 şubesinde 15 gayrimenkul danışmanıyla hizmet veren SELFA Gayrimenkul,  Manisa dışına açılmaya başladı.
4. Şubesini İzmir’in Bornova ilçesinde hizmete açtı. Yeni açılan Bornova şubesinde çalışan danışman sayısının en az 15 e çıkacağı ve böylece iki ilde gayrimenkul sektörüne 30’a yakın danışman ile en güzel şekilde hizmet verileceği ifade ediliyor.
SELFA Gayrimenkul Bornova Şubesi’ni SELFA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Işık’ın çocukları, İnşaat Mühendisi Ahmet Selim IŞIK ve Mimar Ömer Faruk Işık kardeşler yönetecek. Başkan Işık, çocuklarıyla beraber açılış kurdelesini kesti ve tebrikleri kabul etti.



BU İŞLETMEYİ BÜYÜTECEĞİMİZE İNANCIMIZ TAMDIR
Açılışa katılan herkese teşekkür eden SELFA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Işık, “Başından beri bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapan iş ortaklarımız ve sektörde öncülük yapan, güzel çalışmalar yapan sektördeki çok değerli arkadaşlarımız hepiniz bu güzel açılışımıza katıldığınız için teşekkür ederiz. Malumunuz bir şeyi açmak, kurmak aslında kolay esas olan kurduğunuz, açtığınız sistemi, kurguyu devam ettirmek, yaşatmaktır. Bizde kurduğumuz bu işletmeyi bundan sonra daha da büyüyeceğine inancımız tam. Biz bu inancı nereden alıyoruz. Karşımızda gördüğümüz güzel insanların gülümseyen gözlerinden alıyoruz. İnşallah bundan sonraki aşamalarda sizlerle birlikte güzel açılışlara hep birlikte makaslarla keserek yolumuza devam edeceğiz” dedi.



GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNE KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Başkan Işık, “Manisa’da gayrimenkul sektöründe bir öncü olan SELFA Gayrimenkul’un Manisa Merkez Yeni Mahalle’de merkez ofisi bulunuyor. Sonrasında Güzelyurt’da bir ofisimiz ve üçüncü ofisimizi Muradiye’de açtık. Manisa’da artık bir SELFA gerçeği ortaya çıkınca iyi bir potansiyel, iyi bir kadro ile çalışmaya başlayınca neden şansımızı İzmir’de denemeyelim diye İzmir Bornova’da 4. Ofisimizi açtık. İnşallah bundan sonraki süreçte Türkiye genelinde il ve ilçelerde şubelerimiz olacak şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Gayrimenkul sektöründe olması gerekeni en iyi şekilde yaparak SELFA markası adı altında güzel hizmetler sunacağız” dedi. CÜNEYT HASÇELİK

 
Editör: TE Bilisim