Yunusemre'de etkili bir şekilde yürüttüğü seçim çalışmasıyla adından sıkça söz ettiren İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan'ın oda ve derneklerle yaptığı buluşmalar devam ediyor. 

WhatsApp Image 2023-11-23 at 13.37.02

Başkan adayı Akan bu kapsamda 2 günde 7 odayı ziyaret ederek mesleki sorunları dinledi. 

Manisa Akademik Odalar Birliği, Harita Mühendisleri Odası, Ziraat Odası, Lokantacılar Kebapçılar Tatlıcılar ve Yoğurtçular Odası, Veteriner Hekimler Odası, Jeoloji Mühendileri Odası ile Diş Hekimleri Odası'nı ziyaret eden Başkan Akan, bu hafta içerisinde ilçedeki meslek temsilcileri buluşmalarını tamamlayacak. 

WhatsApp Image 2023-11-23 at 13.37.03 (1)

"HER MESLEĞİN YAŞADIĞI SORUNU FARKINDAYIZ, SİZLER İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR"

İYİ Partili vekil Soma'nın acısını paylaştı İYİ Partili vekil Soma'nın acısını paylaştı

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan oda ve dernek ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada,

"İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevimden bu yana 5 yıldır ilçemizdeki oda ve dernekleri düzenli olarak ziyaret ederek meslek temsilcilerimizle buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Seçim çalışmamız kapsamında da oda ve dernek başkanlarımız ile yöneticileriyle buluşup sorunlarını dinledik. Özellikle esnaf odalarının sorunları, yerel yönetimlerin katkılarıyla büyük bir ölçüde azalacak durumda. Sizlere söz veriyorum ki bize teveccüh göstererek belediye başkanı yaparsanız sizler için hazırladığımız projeleri, seçilmemin ardından ilk gün yürürlüğe koyacağım. Hep birlikte Yunusemre'yi daha İYİ yapmak için oylarınıza ve desteklerinize talibim." dedi.

WhatsApp Image 2023-11-23 at 13.37.03 (2)WhatsApp Image 2023-11-23 at 13.37.02 (1)

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK