Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şehzadeler İlçe Temsilciliğinin "Takımını Kur Aramıza Katıl" sloganıyla gerçekleştirmiş olduğu Lise ve Ortaokul Futbol Turnuvası sona erdi.

Turnuvaya toplamda 15 ortaokul ve lise takımı katılım gösterdi. Ortaokullarda Los Galacticos, liselerde ESOB" takımı şampiyon oldu. Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Osman Güreser, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Gençlik Hizmetleri Müdürü Güler Tuğan, TÜGVA Şehzadeler İlçe Temsilcisi Murat Alataş, TÜGVA Manisa İl Ortaokul Koordinatörü Ferhat Yıldız ve Olimpik Halısaha Sahibi İbrahim Çelik'in katılımı ile gerçekleştirildi.  Eleme sistemi ile oynanan turnuvada Şampiyon olan ortaokul ve lise takımlarına kupa, madalya, Manisa Kültür Kurs Merkezinden yüzde 25 indirim kartı, üç günlük yaz kampı, satranç seti ve Kula Gezisi. İkinci olan takımlara madalya, Manisa Kültür Kurs Merkezinden yüzde 20 indirim kartı, Kula Gezisi. Üçüncü olan takımlara ise madalya, Manisa Kültür Kurs Merkezinden yüzde 15 indirim kartı ve Kula Gezisi gibi birbirinden değerli hediyeler verildi.



KUPA VE ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ
Ortaokulda Şampiyon olan "Los Galacticos" takımı Kupa ve ödüllerini Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara'nın, Lisede şampiyon olan "ESOB" takımı Kupa ve ödüllerini Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir'in,  ikinci ve üçüncü olan takımlar ise ödüllerini birbirinden değerli konukların takdimi ile aldı.



TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
TÜGVA İl Temsilcisi Osman Güreser, “Gençlerimize Spor sevgisini ve birbirlerini arasındaki iletişimi en güzel noktaya getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Turnuvamız katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum ve kendilerini tebrik ediyorum ayrıca turnuva finalimize katılarak bizi ve öğrencilerimiz mutlu eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir,  Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Güler Tuğan hanımefendiye katılımlarından dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu. TÜGVA Şehzadeler İlçe Temsilcisi Murat Alataş turnuvada ödülleri kazanan tebrik etti. SPOR SERVİSİ

 
Editör: TE Bilisim