Trippters.com Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100.yılında rakibi Fenerbahçe Alagöz Holding’i deplasmanda 65-56 mağlup etti. Manisa temsilcileri, oynadığı son beş maçı da kazanarak önemli bir galibiyet serisi yakaladı.

Trippters.com Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 2023-2024 sezonu 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Alagöz Holding ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın çekişmeli geçen ilk çeyreğini 19-15’lik skor ile kapatan Trippters.com Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, devre arasına ise 31-26 geride girdi. İkinci yarıda rakibinin skor üstünlüğü kurmasına izin vermeyen Manisa temsilcileri, üçüncü periyodunda 48-44 öne geçtiği karşılaşmadan üstün mücadelesiyle 65-56 galip ayrıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100.yılında özel bir galibiyete imza atan Trippters.com Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, TKBL’de oynadığı son 5 maçın tamamını kazanarak yoluna devam ediyor.

Trippters.com Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nda Lauren-Jenee Nneka Ebo 23 sayı, 20 ribaund, Şule Aktaş 15 sayı, 8 ribaund, 6 asistle maçın en skorer isimleri oldu. Kaptan Yağmur Öztürk 9 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Özge Karataş 6 sayı, 11 ribaund, Melisa Eroğlu 8 sayı, Özlem Yenidünya 4 sayı, 2 ribaund ile deplasmanda kazanılan galibiyete katkı sunan oyuncular oldu.

Yunusemre Belediyespor’da BAL heyecanı Yunusemre Belediyespor’da BAL heyecanı

Potada “Cumhuriyet’in 100’ü Turgutlu” sloganı yankılandı

Trippters.com Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takım oyuncuları Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak karşılaşma öncesi sahaya “Cumhuriyet’in 100’ü Turgutlu” yazılı kırmızı-beyaz tişört ve “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!” pankartıyla çıktı.

“Galibiyetimiz Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan olsun”

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Cumhuriyet'in kadınları her alanda olduğu gibi sporda da bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Kadın basketbol takımımızı Fenerbahçe Alagöz Holding deplasmanında kazanmak için ortaya koyduğu mücadeleden dolayı kutluyorum. Galibiyetimiz Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan olsun. En anlamlı günde gelen galibiyetten dolayı oyuncularımızı ve teknik ekibimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: PERVİN İNCE