Temel atma törenine Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Akgedik Mahallesinde aile sağlığı merkezinin temel ihtiyaçların başında yer aldığını hayırseverimiz sayesinde bu önemli ihtiyacın karşılanacağını söyledi.

Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan da yaptığı konuşmada hayırseverlerin babaları adına yaptırdığı aile sağlığı merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Temel atma töreninde yaptığı konuşmada, insanların temel ihtiyaçlarının başında sağlık hizmetlerinin yer aldığını ifade eden Vali Yaşar Karadeniz, yapılan aile sağlığı merkezleri ile hastanelerdeki yoğunluğun da rahatladığını belirtti. Aile sağlığı merkezinin yapıldıktan sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin de burada staj yapabileceğini dile getiren Vali Karadeniz, hayırsever iş insanlarına teşekkür ederek aile sağlığı merkezinin Akgedik Mahallesine hayırlı olmasını diledi.

Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesine 10.208,34 m² alan üzerine 3 hekimlik olarak yapılacak olan aile sağlığı merkezinde, hayırsever iş insanları Talat Yardımcı ve Halil Yardımcı’nın babası merhum Mustafa Yardımcı’nın adı yaşatılacak.  HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim