Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mesut Eser, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Müftüsü Mustafa Soykök ve ilgililer katıldı.
Toplantıda Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü İlknur Yüksel tarafından Manisa ili Kadına Yönelik Şiddet verileri, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddet Olayları Kayıt ve Risk Değerlendirme Formu ile elektronik kelepçeye ilişkin sunum eşliğinde katılımcılara bilgi verildi.
İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de kadına yönelik şiddeti önlemek amacıyla yapılan faaliyetlerine ilişkin bilgi sundu.
Toplantı “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Yılı Faaliyet Planı” çerçevesinde 2022 yılı içerisinde en az 5 Milyon erkeğe kadına yönelik şiddetle mücadele alanında temel bilgilendirme ve farkındalık oluşturma eğitimleri doğrultusunda il geneli ve ilçelerde yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi ile sona erdi. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim