Manisa Vali Enver Ünlü, 24 Kasım Öğretmenler günü için mersaj yayıöladı. Vali Ünlü mesajında, eğitimli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetiştirilmesinde tüm öğretmenlerinin yanında olduğunu belirtti.

CHP Manisa Milletvekili Başevirgen, huzurevi sorununa dikkat çekti CHP Manisa Milletvekili Başevirgen, huzurevi sorununa dikkat çekti

Manisa Valisi Ünlü mesajında şu ifadeler yer verdi:

"İlk emri “Oku” olan bir medeniyetin mensubu olarak bizim için, öğrenmenin ve dolayısıyla irfan ordusunun neferleri öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi bulunmaktadır.
Öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza gece gündüz demeden, ülkemizin her köşesinde ilim ve irfanı, doğruyu ve güzeli, evrensel değerlerle birlikte maneviyatımızı, vatan ve millet aşkını aşılamak için azim ve kararlılıkla çalışmaktadır.
Değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı olan öğretmenlerimiz yaydıkları ilim ışığıyla okuyan, araştıran, donanımlı, özgüvenli bireyler yetiştirmektedir. Bizler de çocuklarımızın, ülkemizin ihtiyacı olan eğitimli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetiştirilmesinde tüm öğretmenlerimizin yanındayız.
Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerin en onurlusunu seçen, hizmetlerin en kutsalını üstlenen, Milletimizin geleceğinde söz sahibi olacak nesilleri yetiştirme sorumluluğunu taşıyan öğretmenlerimizin, Öğretmenler Gününü kutluyorum. Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve eğitim şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. 
 

Editör: DERYA ÖZTÜRK