Manisa’da iş adamı Abdullah Taşkan’ın girişimleriyle Vitra Artema-Eczacıbaşı ortaklığında kurulan satış mağazası tarafından sahada görev yapan tesisat ustalarına eğitim verildi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitimlere yaklaşık 55 tesisat ustası katıldı.  Eğitime Aksan İnşaat ve Vitra Artema Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkan, Aksan İnşaat ve Vitra Artema Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Hazal Taşkan, Ege Bölge Pazarlama Sorumlusu Haluk Göneci,  Eczacıbaşı Yapı Grubu Eğitim Departmanından Eğitim Sorumlusu Murat Ergünalp, Müşteri Deneyimi - Yetkili Servis Ekip Lideri Serdar Kotan,  Vitra Artema Dış Pazarlama Sorumlusu Fatih Papucuoğlu, Mağaza Müdürü Nurdilan Şahin katıldı.
USTALARIMIZIN YANINDAYIZ
Aksan İnşaat ve Vitra Artema Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkan, “Eğitimlerimizin ikincisini düzenliyoruz. Bu tür eğitimlerimizi sürekli gerçekleştireceğiz. Vitra Artema, alanında Türkiye’nin en iyilerinden biridir. Manisa’mızda bu bayrağı bize verdiler. Bizlerde bu bayrağı en güzel şekilde taşımak istiyoruz. Burada kocaman bir firma sizin emrinizdedir. Ustalarımıza her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. Bu işte beraber kazanacağız. Eğitime katılan bütün tesisat ustalarımıza Vitra Artema ailesi adına teşekkür ediyoruz” dedi.
EĞİTİMLERE MANİSA’DA BAŞLADIK
Ege Bölge Pazarlama Sorumlusu Haluk Göneci,  “Biz büyüyen bir aileyiz, büyüyen bir şirketiz. Bu tür eğitimleri farklı farklı illerde yapmayı planlıyoruz. İlk başlangıcı Manisa’da yapıyoruz. Her konuda yanınızdayız Eczacıbaşı ailesi olarak” dedi.
BU İŞİN BELKİ DE EN ÖNEMLİ KISMI TESİSAT USTALARIDIR
Eczacıbaşı Yapı Grubu Eğitim Departmanından Eğitim Sorumlusu Murat Ergünalp, “Yaklaşık 11 yıldır Eczacıbaşı’nda çalışıyorum. 10 yıldır da eğitim veriyorum. Yapı grubu olarak bizim alanımız çok geniş. Belki de bu işin aslında en önemli kısmı tesisat ustalarıdır. Yaklaşık 7 yıldır tesisatçılar eğitimi adında bir projeyi yürütüyoruz. Savunduğum bir durum var siz en iyi ürünü üretin, fabrikadan en iyi ürün çıksın ama bu ürünün tüketiciye doğru bir şekilde montajlanmıyorsa burada bir sorun oluyor. Müşteri en iyi ürünü almış olmuyor. En iyi ürünü üretebilmenin aslında bir diğer koşullardan bir tanesi de bu ürünleri montajlayan kişileri de dinlemek. O yüzden sizini bilgileriniz bizim için çok önemlidir. Sahadan gelen bilgilere önem veriyoruz. Fabrikaya iletiyoruz. Fabrika uygun bulursa üretiyoruz.” dedi.  CÜNEYT HASÇELİK
 
Editör: TE Bilisim