1986-2006 yıllarında Türkiye Dağcılık Federasyonu Antalya İl Temsilciliği yapmış, Antalya’yı dağcılık sporu ile tanıştırmış olan Kemal GÜNEŞ tarafından Manisa’dan Duayyen Dağcı, Araştırmacı Yazar Ali Haydar AKSAKAL, dağcı-araştırmacı Cumhur KAVÇAK, Zeynep ÇELİK ve bendeniz Anemon Trekking Spor Kulübü Lideri Yavuz ALNIAK ödül ve plaket aldık.

KEMAL GÜNEŞ BANA NİÇİN PLAKET VERDİ ?
 
  1. 2019 yılında Uşak-Kütahya il sınırında yükselen Murat Dağı eteklerinde açılmak istenen Altın Madeni ruhsatının iptali için yapmış olduğum çalışmalar. 2 ay önce 150 bin imza toplayıp Kütahya 1.İdare Mahkemesinde açılan dava  dosyasına sokup madeninin iptaline büyük katkı sağladığım için.
  2. 2020 yılında Muğla ile Denizli arasında yükselen Sandras Dağlarında verilen OLİVİN madeni ruhsatlarının iptali için yapmış olduğum organizasyonlar nedeniyle
  3. Manisamızın gizli kalmış cennet köşelerinden 63 köyü içinde barındıran Yund Dağlarının içinde çok sayıda yürüyüş parkuru rotası oluşturup bölgeyi dünyaya tanıttığım için. Bu sayede bölge canlandı. Bölgeye gelen binlerce doğasever, dağcı ve turist bu köylerden tereyağı, zeytinyağı, peynir vb.  bölgede üretilen ürünlerden alarak bölge ekonomisine katkı sağlamıştır. Bölgenin cazibesi günden güne artmıştır. Bu yüzden YUNT-DER Derneği bana fahri hemşerilik beratı vermiştir.

2012 yılından beri dağcılık ve doğa sporları ile ilgileniyorum. Rotalarımı bilgisayardan çizip bana katılan arkadaşlar ile yürüyüp bölge köylerini gerek sosyal medya gerek internet sayfalarımızdan tanıtıyorum. 2012’den beri 300’den fazla farklı bölge ve köylere gittim.
Manisa Meydan Gazetesinde bana ayrılan köşede her hafta sizlere gittiğim gezdiğim yöreler ile ilgili anılarımdan bahsedeceğim. Umarım ilgi ile takip edersiniz. Sağlıcakla Kalın.