Yeniden Refah Partisi’nden Aptullah Tuzoğlu, Yunusemre Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı. Yeniden Refah Partisi’nde 31 Mart 2024 seçimleri öncesinde aday adaylığı süreci devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Ramazan Akar, Şehzadeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklamıştı. Yunusemre’de Aptullah Tuzoğlu, aday adaylığı için başvurusunu Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığına yaptı.  Ramazan Akar da hazır bulundu. 
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Faruk Durmaz,

Manisa ilçelerinde 19 Mayıs kutlamaları Manisa ilçelerinde 19 Mayıs kutlamaları

“Partimizde yerel seçimler öncesi aday adaylığı ilgili başvurularımız devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Aptullah Tuzoğlu’a teşekkür ediyoruz. Hem kendisi hem de partimiz için hayırlı olsun” dedi. 

Yeniden Refah Partisi Yunusemre Belediye Başkan aday adayı Aptullah Tuzoğlu, destek olanlara teşekkür etti. Milli Görüşün temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi olarak yerel seçimlere çok önem verdiklerini vurgulayan Tuzoğlu,

“Manisa’nın Yunusemre ilçesinde Milli Görüş’ten bir belediye olmasını çok istiyoruz. Hep birlikte bunun için çalışacağız” dedi.

Kaynak: Derya Öztürk