“Son 1 ayda üye sayısını en fazla artıran partiyiz” 
Yeniden Refah Partisi Manisa 2. Olağan İl Kongresi’nde mevcut başkan Hakan Lalebaş yeniden başkanlığa seçildi. Kongreye katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “son 1 ay içinde Türkiye’de en fazla üye kaydeden siyasi parti oldu. Şampiyon oldu. Görüyoruz ki bu daha başlangıç. Daha yeni ısınmaya başlıyoruz. Bundan sonra şampiyonluklarımız, zaferlerimiz her alanda devam edecektir. Her alanda Milli Görüşün nefesi ve sesi güçlü bir şekilde duyulacak” dedi. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Manisa İl Kongresine katıldı. Yeniden Refah Partisi Manisa 2. Olağan İl Kongresi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Genel Başkan Erbakan, kongre girişinde partililer tarafından meşalelerle karşılandı. Mücahit Erbakan sloganlarıyla salona girdi. Tek listeyle gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Hakan Lalebaş yeniden başkanlığa seçildi. Açılış konuşmasını yapan Lalebaş, kongreye katılan herkese teşekkür etti. 
ŞAMPİYONLUKLARIMIZ VE ZAFERLERİMİZ DEVAM EDECEK 
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan,  Manisa 2. Olağan İl Kongresi’nin hayırlı olmasını diledi. Erbakan, “Yeniden Refah Partisi son 1 ay içinde Türkiye’de en fazla üye kaydeden siyasi parti oldu. Şampiyon oldu. Görüyoruz ki bu daha başlangıç. Daha yeni ısınmaya başlıyoruz. Bundan sonra şampiyonluklarımız, zaferlerimiz her alanda devam edecektir. Her alanda Milli Görüşün nefesi ve sesi güçlü bir şekilde duyulacaktır” dedi. 
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 
Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanı seçilen Hakan Lalebaş’ın 36 kişilik yönetim kurulunda Mustafa Çetin, Ahmet Çakıl, Muharrem Hüseyin Çipiloğlu, Arif Metin, Halil Nalbantoğlu, Halil Çapar,Müslim yakut, Mikail Azboy, Süleyman Kocaağa, Abdullah Tuzoğlu, Mücahit Cömert, Halil Kurt, Atalay Ağır, Mhemet Ali Avcul, Muhammet Emin Güler, Hakkı Tekeli, Şefik Arabacı, Muharrem Salaş, Cihan Taş, Ayhan Dalgövde, Mehmet Fatih Cıllı, Enes İzci, Yalçın Çapanik, Sinan Güler, Yusuf Yılmaz, Ramazan Akar, Mehmet Akılma, Sertan Özkan, Ercan Kaya, Raşit Gündem, Saddam Akkuş, Barış Doğan, Emre Özpolat ve Savaş Batan yer aldı. CÜNEYT HASÇELİK
Editör: TE Bilisim