AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu İsrail’in Gazze’ye saldırıları sert dille eleştirerek boykota devam mesajı verdi.
Yenişehirlioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, boykota milletçe destek verilmesi, tepkinin ortaya konulması gerektiği vurguladı.
Yenişehirlioğlu açıklamasında,

“Bugün terör devleti İsrail tarafından Gazze’de yaşatılan vahşetin 30. günü!"
Siyonist İsrail’i finanse eden, destek veren, soykırıma sessiz kalan firmalardan/markalardan yapılan alışveriş masum kardeşlerimize; kadınlara, çocuklara, yaşlılara bomba, mermi, kan, ölüm ve gözyaşı olarak dönüyor!
Bu sebeple soykırımcı, siyonist İsrail’e karşı ekonomik sonuçlar doğuran boykotlara milletçe destek vermemiz, sesimizi yükseltmemiz, tepkimizi ortaya koymamız son derece önemli.” ifadelerinde bulundu.

thumbs_b_c_1b4327b4513c0d4498824bb79808d277
“Bütün insanlığı destek vermeye davet ediyorum”
Yenişehirlioğlu açıklamasının devamında,

“Aziz milletimizin sağduyusuyla başlayan bu güçlü boykota; resmi/özel kurum ve kuruluşlarımızı, milletimizin her bir ferdini ve bütün insanlığı destek vermeye davet ediyorum.  Bizler dün olduğu gibi bugün de Hakk’ın, haklının, mazlumun ve masumun yanında olmaya; zalimlerinse tüm kararlılığımızla karşısında durmaya devam edeceğiz. BOYKOTA DEVAM!” ifadelerine yer verdi.

AK Parti, kampa girecek AK Parti, kampa girecek
Kaynak: Derya Öztürk