• DOLAR 32,51 %-0.09
  • EURO 34,96 %0.27
  • ALTIN 2.431,52 %0.34
  • BİST100 9.723 %0.01
  • BITCOIN 63.997 %-1.28
  • ETHERIUM 3.115 %-2.66
23°

KASTAMONU Haberleri

KASTAMONU haberleri ve güncel KASTAMONU gelişmeleri, KASTAMONU ile ilgili tüm video, KASTAMONU fotoğrafları ve KASTAMONU haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Kastamonu’da yolun karşısına geçmek isteyen anne ve oğluna hızla gelen motosiklet çarptı. Kazada sürücü ile anne ve oğlu yaralandı.

Asayiş

Kastamonu’da kayıp olarak aranan taksi şoförü, ormanlık alanda aracına 500 metre uzaklıkta silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Asayiş

Kastamonu’da görev başındayken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa için tören düzenlendi.

Asayiş

Kastamonu’ya bağlı Devrekani ilçesinde bir kişi, kız isteme meselesinden dolayı aralarında husumet oluşan amca ve yeğenini kahvehanede kurşun yağmuruna tuttu.

Asayiş

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde bir kıraathanede husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada vurulan iki kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Asayiş

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde 12 yaşındaki çocuk, balkondan düşmesi sonucu ağır yaralandı.

Asayiş

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde muhtarlık sebebiyle çıkan ve 1 kişinin ödlüğü, 1 kişinin yaralandığı kavga ile ilgili gözaltına alınan 4 kişi...

Asayiş

Kastamonu’nun Abana ilçesinde inşaat halindeki binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Asayiş

Kastamonu’nun Cide ilçesinde doğalgaz tüpleri taşıyan tırın dorsesinde yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Genel

Kastamonu'da üniversite öğrencileri, Araç ilçesinde buz sarkıtlarıyla dikkat çeken mağarada ders yapıp, incelemelerde bulundu.

Asayiş

Kastamonu'nun Tosya ilçesi D100 karayolunda bariyerlere çarpan tırdaki 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Kastamonu’da namaz kılmak için camiye giden şahıs, namaz kıldığı sırada rahatsızlanarak hayatını kaybetti.