• DOLAR 32,37 %0.15
  • EURO 35,02 %-0.21
  • ALTIN 2.325,55 %0.22
  • BİST100 9.094 %0.16
  • BITCOIN 69.800 %-1.08
  • ETHERIUM 3.540 %-0.99
21°

Kırşehir Haberleri

Kırşehir haberleri ve güncel Kırşehir gelişmeleri, Kırşehir ile ilgili tüm video, Kırşehir fotoğrafları ve Kırşehir haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolcu otobüsü yan yattı meydana gelen trafik kazasında çok sayıda yaralılar var.

Asayiş

 Kırşehir'de evi hırsızlar tarafından soyulan köylü, son sistem güvenlik kameralarıyla tedbir aldı.

Asayiş

Kırşehir'de bir banka şubesinde meydana gelen olayda sıra yüzünden görevlilerle tartışan bir kişi, şüpheli paket ihbarında bulundu.

Genel

Kırşehir'de şehit ve gazi dernekleri; Pençe Kilit Harekatı'nda 9 askerin şehit olmasının ardından basın açıklaması yaparak terörü kınadı.

Asayiş

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bir eve operasyon düzenleyen jandarma ekipleri tarafından narkotik köpeği ile yapılan aramalarda, elektrikli sobanın içinden uyuşturucu madde...

Asayiş

Kırşehir'de geçtigimiz günlerde 2 ayrı eve düzenlenen saldırıda yaralanan şahıs, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Kırşehir'de bir işletmeye giren hırsız kasadan 2 bin TL çalarken, kırdığı kapı nedeniyle de 20 bin TL'lik zarara yol açtı.

Asayiş

Kırşehir'de, bir kuyumcudan 11 adet alyans çalan 1'i kadın 3 kişi tutuklandı.

Asayiş

Kırşehir'de bıçaklanarak öldürülen kadının katil zanlısına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Asayiş

Kırşehir'de telefonda tartıştığı kişi yerine başkasını tüfekle vurarak yaralayan zanlının ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde, "Karanlıktı, fark edemedim" dediği öğrenildi.

Asayiş

Kırşehir'de boş arazide yayılan kötü kokudan rahatsız olan vatandaşların ihbarıyla araştırma yapan ekipler, bebek cesediyle karşılaştı.

Asayiş

Kırşehir'de 20 günlük bebeğini döverek öldüren 22 yaşındaki anne; indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cani anne bebeğini dövdükten sonra...

Resmi İlanlar