• DOLAR 32,48 %-0.19
  • EURO 34,96 %0.35
  • ALTIN 2.436,00 %0.53
  • BİST100 9.717 %-0.05
  • BITCOIN 64.700 %0.47
  • ETHERIUM 3.165 %0.53
18°

KONYA Haberleri

KONYA haberleri ve güncel KONYA gelişmeleri, KONYA ile ilgili tüm video, KONYA fotoğrafları ve KONYA haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Konya’da ortaokul öğrencisi bir çocuk, okuldan çıkarak evine gittiği sırada atılan taşın başına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Asayiş

Konya'nın Yalıhüyük ilçesinde yolcu otobüsünü sollamak isteyen kamyonet kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan sulama kanalına devrildi. Kazada yaralanan 1 kişi...

Asayiş

Konya’nın Karapınar ilçesinde rüzgardan dolayı kopan baz istasyonu direği 5. kattan otomobilin üzerine düştü.

Asayiş

Konya’da anneannesinin kafasını duvara vurularak ölümüne neden olan torun, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Asayiş

Konya’da yakınları tarafından kendisinden haber alınamayan bir kişi, yol kenarında araç içerisinde göğsünden vurulmuş halde bulundu.

Asayiş

Konya’da torunu tarafından kafası duvara vurularak ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 84 yaşındaki anneanne son yolculuğuna uğurlandı.

Asayiş

Konya’nın Akşehir ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Asayiş

Konya’da tıra çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Asayiş

Konya’da aralarında husumet bulunan kişiler arasında sokak ortasında çıkan tüfek, bıçak ve biber gazının kullanıldığı kavgada, 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Konya'da çıkan bıçaklı kavgada yabancı uyruklu 2 kişi ağır yaralandı. Polis olaya karışan şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Asayiş

Konya’nın Karapınar ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Asayiş

Konya’nın Hüyük ilçesinde dün geçirdiği kalp krizi sonucu mazbatasını alamadan hayatını kaybeden muhtar, bugün gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.