• DOLAR 32,39 %0.17
  • EURO 35,43 %0.11
  • ALTIN 2.324,27 %0.17
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.600 %1.91
  • ETHERIUM 3.545 %1.06
12°

Malatya Haberleri

Malatya haberleri ve güncel Malatya gelişmeleri, Malatya ile ilgili tüm video, Malatya fotoğrafları ve Malatya haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Malatya’da yabancı uyruklu bir şahıs, kendisini doktor olarak tanıtarak yine yabancı uyruklu kişileri muayene ederken suçüstü yakalandı.

Asayiş

Malatya’da, bir iş merkezinin 17’nci katından düşen kadın hayatını kaybetti.

Asayiş

Malatya’da depremzede esnaf için kurulan geçici ticaret merkezinde yaşanan hırsızlık olayı saniye saniye kameralara yansıdı.

Asayiş

Zincirleme kazada 7 araç birbirine girdi. Şans eseri yaralananın olmadığı kazada maddi hasarla atlatıldı.

Asayiş

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde evine su taşırken husumetlisinin silahlı saldırısına uğrayan bir genç yaralandı.

Asayiş

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde kamuyu zarara uğrattıkları gerekçesiyle şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheliden 9'u çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Genel

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te yaşanan depremlerde büyük hasar alan Malatya'da kayısı üreticileri destek talebinde bulundu.

Asayiş

Malatya’da kontrolünden çıktıktan sonra ters dönen otomobil park halindeki kamyonete çarptı. Şans eseri yaralananın olmadığı kazada otomobil sürücüsü aracını bırakarak...

Asayiş

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 6 katlı hasarlı bir binanın asansör boşluğuna düşen şahıs ağır yaralandı.

Asayiş

Malatya'da, otel odasından 150 bin dolar çalan 4 şüpheli yakalandı, operasyonda çalınan paranın 114 bin doları ele geçirildi.

Asayiş

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde depremlerde hasar aldığı ileri sürülen ve hasar tespit çalışması yapılamayan 2 katlı bina tehlike saçıyor. Binada zaman...

Asayiş

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, emniyet birimlerinin silah kaçakçılarına yönelik başlattığı operasyon kapsamında, el bombası ele geçirildi.

Resmi İlanlar