Türkiye Judo Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası Uşakta yapıldı. 70 ilden bin 430 sporcunun katıldığı şampiyonada Yunusemre Belediyespor'un judocuları, iki bronz madalya kazandı.
Yunusemreli sporculardan Rabia Tekin 28 kiloda, Yağız Duman ise 34 kiloda Türkiye 3.sü olarak Manisa'nın gururu oldu ve Balkan Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. 

A Milli Kadın Voleybol Takımının Olimpiyat kadrosu değişti A Milli Kadın Voleybol Takımının Olimpiyat kadrosu değişti

Yunusemreli Minik Judocular Balkan Yolcusu (4)

“Ulusal düzeyde de temsil edilebilecek olması ayrı bir kıvanç kaynağıdır”

Şampiyonadan madalyalarla dönmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Yunusemre Belediyespor Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Engin Uzun,

"Bu başarılarla kulübümüzün şehir sporuna katkısının yanında ulusal düzeyde de temsil edilebilecek olması ayrı bir kıvanç kaynağıdır. Her daldan, her kategoriden genç sporcularımızın gelişimine ve kariyerine katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban, Kulüp Başkanımız Bülent Kanik ve yönetim kurulumuz, gençlerimizin sağlıklı koşullarda ve herkesin spor yapabilmelerine olanak sağlamak adına titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir. Başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve ailelerimizi tebrik ederiz" ifadelerinde bulundu.

Yunusemreli Minik Judocular Balkan Yolcusu (2)

Muhabir: ÖZGE AY