Dizilerde bu hafta neler oldu Dizilerde bu hafta neler oldu

1 Mayıs Çarşamba günü televizyonunuzda hangi dizi, film ve programların olduğunu önceden öğrenip akşamki TV planınızı önceden yapabilmeniz için bugünün TV yayın akşını sizler için hazırladık.

Tüm günün yorgunluğunu, stresini ve sıkıntısını atabileceğiniz akşamki TV yayın akışını sizler için hazırladık. İşte gün içinde yorgunluğunuzu atacak ve canınızı sıkan her neyse onu en azından 2-3 saat de olsa unutabileceğiniz dizi, film ve programlar:

Kanal D’de bugün kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük gibi başarılı oyunları bulunduran Taş Kağıt Makas dizisi ekranlarda olacak. Taş Kağıt Makas bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Peki bu hafta Taş Kağıt Makas dizisinde sizleri neler bekliyor?

Dizi ile ilgili sizlere ufacık bir özet verelim istedik:

Fecir, doğum günü partisini cehenneme döndüren bir olayla karşı karşıya gelecek ve içindeki bulunduğu bu kötü durumdan kurtulmak için hiç istemediği birine yani Umut’a ihtiyaç duyacak.

Show TV’nin sevilen dizilerinden Sandık Kokusu bu akşam saat 20.00’de izleyicileriyle Show TV ekranlarında buluşacak. Bu akşam Show TV izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi gözüküyor. Sandık Kokusu’nu takip eden tüm izleyicilerin bu akşam 20.00’de ekranları başında olmalarını tavsiye ediyoruz. Oldukça heyecanlı bir bölüm izleyicileri bekliyor.

Now TV’de 1 Nisan Çarşamba günü akşamı Şahane Hayatım izleyicilerle buluşuyor. Dizideki reyting düşüşlerine rağmen hala yayımlanmaya devam eden Şahane Hayatım dizisi bu akşam saat 20.00’de Now TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ