Manisa’nın Şehzadeler ve Akhisar ilçelerinde toplamda 7 mahallenin etkileneceği uzun süreli elektrik kesintileri meydana gelecek. Şehzadeler ve Akhisar’daki elektrik kesintilerinin nedeni bakım çalışmaları olarak gözüküyor. Kesintiler 09.00’da başlayacak ve yaklaşık 6 saat sürecek. 09.00’da başlayan elektrik kesintilerinin bitiş saati 15.00 olarak gözüküyor.

Şehzadeler’de 5 mahallenin etkileneceği elektrik kesintisi

Şehzadeler’de yaklaşık 6 saat kesintinin devam edeceği bilgisi var. Sabah saat 09.00’da başlayan elektrik kesintileri öğleden sonra 15.00’e kadar devam edecek. Şehzadeler’de uzun süreli yaşanacak olan bu elektrik kesintilerinin 6 saat sürmesi beklenirken, kesintilerinin nedeninin şebeke yenileme ve bakım çalışmaları olduğu gözüküyor. Uzun süreli kesintilerden 5 mahallenin etkilenmesi bekleniyor.

·         Halıtlı Mahallesi

·         Selimşahlar Mahallesi

·         Tekeliler Mahallesi

·         Tepecik Mahallesi

·         Tilkisüleymaniye Mahallesi

Akhisar’da yaşanacak elektrik kesintisi

Manisa’nın Akhisar ilçesinde 2 farklı kesinti ID’si ile yaşanacak olan elektrik kesintilerinden 2 mahallenin etkilenmesi bekleniyor. 09.00’dan 15.00’e kadar olacak elektrik kesintisinden etkilenecek mahalle:

·         Seğirdim Mahallesi

Kula-Salihli yolu trafiğe kapatılacak Kula-Salihli yolu trafiğe kapatılacak

Akhisar ikinci elektrik kesintisi

Akhisar’da yaşanacak ikinci planlı elektrik kesintisinin nedeni bakım çalışmaları olarak gözükürken, kesintinin yalnızca 1 mahalleyi etkilemesi bekleniyor. Kesinti 12.00’de başlayıp, 14.00’de sona erecek. O tek mahalle:

·         Kayalıoğlu Mahallesi

Muhabir: ÖZGE AY