Turgutlu Belediyesi ve YAŞAMDER işbirliği ile bu yıl beşincisi düzenlenen Yerel Tohum ve Bahar Şenliği’nde, Turgutlu’nun meşhur “En Güzel Erik Yarışması” düzenlendi.

Birinciye 2000 TL mazot ödülü, ikinciye 1000 TL gübre ödülü verildi

“En Güzel Erik Yarışması”nın birincisi olan Hasan Atay 2000 TL mazot ödülünü kazandı. Yarışmada ikinci olan Selahattin Gür ise, 1000 TL gübre ödülünü kazandı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma yarışmada birinci ve ikinci olanlara ödüllerini verdi.

Turgutlu’da “En Güzel Erik Yarışması” Düzenlendi (2)

Ödülünü SMA hastası için bağışladı

Yarışmayı birincilikle bitiren Hasan Atay, kazandığı ödülü SMA hastası Feyyaz Alperen Cantekin’e bağışladı.

 “Turgutlu bir tarih daha yazsın, 2. kampanyamız başarılı olsun”

“Yardım kampanyasına bağış yapan Hasan kardeşime teşekkür ediyorum” diyen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın,

“Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği’mizde ‘En Güzel Erik Yarışması’nı gerçekleştirdik. Çiftçilerimizin üretimlerine bir nebze de olsa katkı sağlamak ve sadece Turgutlu’muzda yetişen dumanlı papaz eriğimizi tanıtmak için bu yarışmayı düzenledik. Yarışmamıza katılan ve dereceye giren çiftçilerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca SMA hastalığıyla mücadele eden Feyyaz evladımızın yardım kampanyasına ödülünü bağışlayan Hasan kardeşime teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimizden Feyyaz Alper’in kampanyasına gönüllü olmasını rica ediyorum. Turgutlu bir tarih daha yazsın, 2. kampanyamız başarılı olsun” diye konuştu.

Turgutlu’da “En Güzel Erik Yarışması” Düzenlendi (1)

Turgutlu'da mahkemeden satılık arsa Turgutlu'da mahkemeden satılık arsa

SMA hastası Feyyaz Alperen Cantekin’in valilik onaylı kampanyasına destek vermek isteyenler aşağıdaki IBAN’dan destek verebilir:

Feyyaz Alperen Cantekin

TR230001009010667126305001

Muhabir: RESULENUR KANTAR