13 Mayıs 2024 Pazartesi günü bugün işten çıkınca ne izlesem diye kara kara düşünenler için bu akşamın TV yayın akışını sizler için hazırladık. Akşam eve geldiğinizde pazartesi sendromunu atabileceğiniz dizi, film ve programları sizler için derledik. İşte pazartesi sendromunu atmanıza yardımcı olacak o dizi, film ve programlar:

Kanal D’de bu akşam Kanal D Ana Haber’den sonra Maymunlar Cehennemi ayaklarını uzatıp film keyfi yapmak isteyenler için güzel bir seçenek olabilir. Maymunlar Cehennemi akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Show TV’de, 18.45’te Show Ana Haber’den sonra Güldür Güldür Show tekrar bölümüyle sizlerle buluşacak. Bütün günün stresini atmak için Güldür Güldür Show iyi bir tercih olacak diye düşünüyoruz.

NOW TV’de saat 16.00’da Kızıl Goncalar dizisinin tekrar bölümü kaçıranlar için ekranlarda olacak. 19.00’da ise Selçuk Tepeli ile NOW Ana Haber gündemden uzak kalmak istemeyenler için çok iyi bir tercih. Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü ise akşam saat 20.00’de NOW TV ekranlarında sizlerle olacak. Peki bu akşam Kızıl Goncalar dizisinde sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

Seren Serengil ve Demet Akalın arasında soğuk savaş! Mayo ünlü isimleri birbirine düşürdü Seren Serengil ve Demet Akalın arasında soğuk savaş! Mayo ünlü isimleri birbirine düşürdü

İşte bu akşam 13 Mayıs Pazartesi 2024 günü Kızıl Goncalar dizisinde yaşanacaklardan kısa bir kesit:

Meryem’in Zeynep’in kurtuluşu için Cüneyd’den büyük bir arzusu olacak. Planları bozulan ve ailesinin intikamını almak isteyen Affan ise Levent’in Gülayşe ile ilgili olan sırrına adım adım yaklaşacak. Meryem, Levent ve Cüneyd geç kalmadan Naim’in planlarını durdurmak zorundadır ama Naim’in pes etmeye niyeti hiç yok. Cüneyd ise annesinin ölümüyle ilgili büyük bir hatırasıyla yüzleşmek zorunda kalacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ