14 Mart 2024 Perşembe günü akşam saatlerini evde geçirmek isteyenler için televizyonlarda neler var sizler için derledik.

İftar saatinde ailece iftar saatini beklerken Atv ekranlarında dini içerik olarak ekrana gelen ve her gün ramazana dair konuların işlendiği 'Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar' tam size göre, TRT ekranlarında ise 'Ramazan Sevinci' programı yer alacak.

Akşam iftardan sonra tatlılarınızı yerken şöyle bir doyasıya gülmek isteyenler için Show TV'de yer alan 'Güldür Güldür Show' tam size göre...

27 Nisan Cumartesi TV'de neler var | TV yayın akışı 27 Nisan Cumartesi TV'de neler var | TV yayın akışı

Star Tv ekranlarında  ana haberin ardından saat 19.00'da geçen hafta kaçıranlar yada yeniden izlemek isteyenler için 'Sakla Beni' dizisinin tekrarı olacak ve ardından 20.00'de yeni bölümü sevenleriyle buluşacak. Geçen haftaki bölümde bebeğini kaybeden Naz'ı bu bölümde zorlu zamanlar bekliyor. İncila, Mete ve Naz arasında ki aşk üçgeni bu akşam ki Mete'nin boşanmak istememesiyle sevenlerini hayli kızdıracağa benziyor.

Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren adından çok söz ettiren 'İnci Taneleri', NOW TV'de 'HUdutsuz Sevda' ve heyecan sevenler için TV8 ekranlarında 'Survivor All Star 2024' programı ekrana gelecek.

Günün yorgunluğunu Televizyonda dizi yada eğlence programı izleyerek geçirmek istemeyenler için ise yeşil çam filmi izlemek iyi gelecektir.

Kaynak: HABER MERKEZİ