BİM, 19-22 Mart tarihleri arasında geçerli olan indirili aktüel kataloğunu yayınladı. Bu haftaki katalogda, ihtiyaç duyabileceğiniz her şey geniş ürün listesi ile BİM raflarında sizi bekliyor. Bu haftaki BİM ürünlerini sizin için derledik. Eviniz için pratik çözümler arıyorsanız bu haftaki indirimli ürünler tam size göre. Çapa makinesinden davlumbaz, pijama takımlarından mutfak araç gereçlerine kadar her şey bu hafta BİM raflarında sizi bekliyor. 

İşte bu haftaki BİM aktüel indirimleri;

Gece uyurken ya da evin içinde rahatlığım ön planda olmalı diyen biriyseniz BİM'de şık ve konforlu pijama takımları tam size göre. Uyku kalitesini arttıran bu takımlar ile gece huzurlu ve rahat bir uyku yaşayabilirsiniz. 

İlk hac kafilesi kutsal topraklara uğurlandı İlk hac kafilesi kutsal topraklara uğurlandı

19 22 Mart 2024 Bi̇m Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu (5)

Çimlerinizle daha kolay başa çıkmanızı sağlayacak çapa makinesi ile bahçenizi düzenlemek artık daha keyifli olacak. Ardından, mutfakta daha temiz bir ortam için davlumbaz seçeneklerini keşfedin.

Bahçesi olan bir evde yaşıyorsanız ve çimlerlinizle başa çıkamayacak raddeye geldiyseniz BİM'de bu hafta satışa çıkacak olan çapa makinesi ile bahenizi düzenlemek artık daha kolay ve rahat olacak.

19 22 Mart 2024 Bi̇m Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu (6)

Mutfak alışverişi yapmak ve yeni yeni servis tabakları, kase ve kapaklı kavanoz gibi mutfak gereçleri bu hafta 19-22 Mart tarihleri arasında BİM marketlerinde satışta olacaklar.

19 22 Mart 2024 Bi̇m Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu (7)

19 22 Mart 2024 Bi̇m Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu (1)

Küçük yaşta çocuğu olanlar için bu hafta BİM raflarında çeşit çeşit oyuncaklar yer alacak.

19 22 Mart 2024 Bi̇m Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu (4)

Kupa almayaı ve biriktirmeyi seven kişiler için bu hafta türlü türlü kupalar ve saklama kapları raflarda olacak

19 22 Mart 2024 Bi̇m Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu (3)

Balkoumda fazla kalabalık istemiyorum oturduktan sonra kaldırayım oalabalık gitsin diyen kişiler için BİM'de bu hafta katlanabilir sandalyeler raflarda olacak. Televizyon ve daha fazla teknolojik aletlerde bu hafta BİM raflarında satışa çıkacaklar.

19 22 Mart 2024 Bi̇m Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu (2)

Kaynak: HABER MERKEZİ