Televizyonda bu akşam hangi diziler var? İşte 19 Nisan Cuma televizyonda neler var hepsini sizler için derledik...

Yorucu bir günün sonunda eve gidince yorgunluğunuzu atarak izleyeceğiniz dizi ve programları sizin için derledik. İşten evden yorgun bir halde geldiğinizde sizi rahatlatacak olan akşam dizilerini sizler için düzenledik. İşte bu akşam yorgunluğuzu alacak diziler...

Bu akşam ne izlesem? 22 Nisan 2024 günü TV yayın akışı Bu akşam ne izlesem? 22 Nisan 2024 günü TV yayın akışı

Kanal D

Kanal D'nin yıllardır vazgeçilmez dizisi olan Arka Sokaklar bugün saat 20.00'de 672. yeni bölümü ile ekranlarda izleyicisiyle buluşacak.

Show TV

Show TV'nin gerçek bir hikayeden uyarlanan ve sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Yayınlanan 59. dizi fragmanına göre, Abdullah Alev’in Pembe’yi itmediğini öğrenecek ve sevdiği kadınla birlikte olmak isteyecek.

NOW TV

NOW TV'nin merakla izlenilen ve izleyicilerin oldukça beğendiği dizilerinden olan Gaddar bugün saat 20.00'de 13. bölümü ile NOW TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

ATV

ATV'nin izleyiciler tarafından merakla takip edilen dizisi Yalı Çapkını 66.bölümüyle bugün saat 20.00'de ATV’de her hafta yeni bölümünü merakla bekleyen izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ