Erzurum'da gerçekleşecek olan İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları kapsamında İşitme Engelliler Futsal Milli Takımında Manisa İşitme Engelliler Futbol kulübünden 3 sporcu katılacak.

20. Deaflympics Kış Olimpiyatları 02-12 Mart tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleşecek olan İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları kapsamında, İşitme Engelliler Futsal Milli Takımında Manisa İşitme Engelliler Futbol kulübünden 3 sporcu; kaleci Ersin Mert, Murat Bek ve Ahmet Berke Bozkurt Manisa'yı gurulandıracak.

Sporcularımızın azmi ve Türk vatandaşlarının dualarıyla başarılı olacağımıza inanıyoruz diyen Manisa İşitme Engelliler Futbol Başkanı Bilal Cansu açıklamasında şu ifadelere yerverdi:

Sarıgöl'de voleybolun kazananları belli oldu Sarıgöl'de voleybolun kazananları belli oldu

“Ülkemizin ev sahipliği yapacağı bu olimpiyatlar, Futsal Milli Takımı ilk kez katılacağı bir organizasyon. Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu olan Futbol takımı sporcularından oluşturulan Futsal Milli Takımı, Manavgat’ta ilk hazırlık ve seçme kampını gerçekleştirdi. Ardından Ankara’da ikinci hazırlık kampını tamamladık ve son olarak Erzurum’da buluştu.  Milli takımımız olarak maçımız ülke olarak kendi sahamızda ve seyircimizin önünde başarılı bir performans sergilemek ve derece elde etmek. Sporcularımızın azmi ve Türk vatandaşlarının dualarıyla başarılı olacağımıza inanıyoruz. 36 ülkeden 800 İşitme engelli sporcuların katıldığı bu büyük organizasyonun tüm katılımcılara ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz”  

Whatsapp Image 2024 02 29 At 12.49.00

Kaynak: ÖZGE AY