Ay bugün saat 20:40 ile 23:28 arasında boşlukta olacak sonra Boğa burcuna geçecek. Maddi konular gereğinden fazla dikkatinizi çekebilir. Abartmayın! 

KOÇ

Hayatınızdaki küçük zevkleri fark etmeye ve takdir etmeye özen gösterin. Günlük yaşamın keyifli anlarını değerlendirin, minik mutlulukları kutlayın ve şükran duygusuyla dolu olun. Bugün sözcü misyonunu üstelenebilirsin. Söylenmesi gereken onca kelam, temsil edilmesi gereken büyük bir topluluk var arkasında. Konuşmak ise büsbütün senin kararın. Bağlantı yeteneklerini kullan, ortamı en uygun biçimde yönetim edecek kişi sensin. Bu sırada sakin kalman ise şart! 

9 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor? 9 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor?

BOĞA

Bugün içsel huzurunuzu bulmak için doğaya yönelin. Yürüyüşe çıkın, piknik yapın veya sadece açık havada zaman geçirin. Doğanın güzelliklerini hissedin ve zihninizi sakinleştirin. Bugün harcayacak çokça güç ile dolusun. Günlük rutinlerini süratle tamamlayarak hayata karşımaya hazırsın. Aman ha dikkat! İşleri tertipli ve ihtimamlı tamamla ki erkenden inzivaya çekilme fırsatını kaçırma. İnziva dediysek, tam da senin biçiminde olanı kast ediyoruz. Cuma gecesini keyifli hale getirmek senin elinde. Enerjini harcayacak bol bol vaktin var.

İKİZLER

Sağlığınıza dikkat etmek için kendinize zaman ayırın. Dengeli beslenme, düzenli egzersiz ve ruhunuzu besleyen aktivitelerle vücudunuza iyi bakın. İyi hissetmek için bedeninizi ve zihninizi dengeleyin. Bugün toplumsal aktivite ve hareket vakti… Sevdiklerine vakit ayırmak istediğin bir gün olabilir. Dost meclisinin toplandığı saatlerde karşına bir de kırgın olduğunu eski dostlar çıkabilir. Kırgınlıkların geride kalması için bu fırsatı değerlendirebilirsin. Hoş bir akşam yemeği ve cümbüş ile gecene renk katabilirsin. Zihinini boşaltmaya, haftanın yorgunluğunu atarak eğlenmeye odaklanmalısın.

YENGEÇ

İlişkilerinizi derinleştirmek ve sevdiklerinizle bağlarınızı güçlendirmek için zaman ayırın. Empatiyle dinleyin, anlayışlı olun ve sevginizi paylaşın. Sizi seven insanların değerini unutmayın. Bugün maddi hususlarda zorlanabilirsin. Avuçların kaşınıyor mu? Cüzdanından biraz para çıkabilir… Bir müddettir muhtaçlık duyduğun değişimin son evresindesin. Bu sefer toplumsal çevrende artık sana âlâ gelmeyen bireyleri elemek isteyebilirsin. Sana ziyan verdiğini hissettiğin isimleri listeden çıkarmanın vakti geldi. Hayat enerjini düşürmelerine müsaade verme.

ASLAN

Yaratıcılığınızı ifade etmek için sanatsal bir uğraş edinin. Boyama, yazma, dans etme veya müzikle uğraşma gibi bir aktiviteyle iç dünyanızı keşfedin ve kendinizi ifade etmenin özgürlüğünü yaşayın. Bugün dileklerin son derece yüksek. Hırsın ve beğenilme isteğin fazla olduğu bir gün seni bekliyor. Mars ve yay burcunun gücünü de kullanarak hırsını muvaffakiyete dönüştürebilirsin. Yaratıcı ve becerlikli yanlarını ortaya çıkarabilir, özgürlükçü bir ruhla yaptığın işlerde farkını ortaya koyabilirsin. Önünde kıymetli bir fırsat var! Günün sonunda alkış alan kişi olabilirsin. 

BAŞAK

Kariyerinizi ilerletmek için yeni fırsatları değerlendirin. Yeteneklerinizi geliştirin, kendinizi güncelleyin ve hedeflerinize odaklanın. İş dünyasında başarılı olmanız için adımlar atın. Bugün yakınların ve kendin için yatırım konusunda değerli kararlar alabilirsin. Sadece karar almakla kalmayıp bir de aksiyom alırsan, hem sen hem de finansal manada yol gösterdiğin şahıslar için kârlı bir gün olabilir. Günün en yararlı burcu sensin. Çıkarlı olduğun bir öteki mevzu ise aşk! Saat 19.00’dan sonra romantik anlara, tatlı jestlere hazır ol. 

TERAZİ

Kendinizi şımartmak için özel zamanlar ayırın. Rahatlama teknikleri, masaj veya spa gibi aktivitelerle bedeninizi ve zihninizin rahatlamasına izin verin. Kendinizi sevgiyle şımartın. Bugün kıymetli fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsin. Mesleğinde değerli bir yükseliş devrine girmek üzeresin, yapacağın fedakarlıklar seni amacına ulaştırabilir. Motivasyonunu artıran gayelerin ve odaklandığın tepe için elinden geleni yapmaya hazırsın. Finansal mevzularda da bir oldukça şanslısın. Çıkar kapıların açık.

AKREP

Kendi içsel sesinizi dinlemek için sessizlik ve meditasyon anları yaratın. Zihninizi boşaltın, derin nefes alın ve içsel rehberliğinizi keşfedin. İçsel bilgelik sizi doğru yönlendirecektir. Bugün birtakım kimseleri hudutların konusunda uyarmak isteyebilirsin. Sonları olan ve kolay kolay güvenmeyen kişiliğin sınanıyor… Birtakım aile bireyleri ve arkadaşların tarafından aşılan hudutların çatışmalara neden olabilir. Çok emek verdiğin iş ve alaka bahislerinde toleransın olmadığını herkes bilecek. Bu ortada itinayla seçtiğin iğneli kelamların tenkit oklarını sana döndürebilir, dikkatli ol!

YAY

Bugün kendinizi ilham verici bir kitapla kaybedin. Sayfalar arasında gezinirken yeni dünyalara adım atacak ve bilgelik dolu satırlarla besleneceksiniz. Okuyarak içsel yolculuğunuza devam edin. Bugün harcamalarına dikkat etmelisin. Cüzdanından çıkacak paralar seni üzebilir. Denetimsizce harcama yapabileceğin bir gündesin. Yatırımların konusunda ani karar verebilir, finansal manada zora düşebilirsin. Bugün nakdî sıkıntılardan uzak durmak senin için daha uygun olabilir. Tahminen de bugün daha fazla aşka odaklanabilirsin! Duygusal bağlar konusunda epey şanslısın. Hafta sonunu onunla geçirmek isteyebilirsin! 

OĞLAK 

Sevdiklerinizle bağlantı kurmak için derin ve anlamlı konuşmalara zaman ayırın. Duygularınızı paylaşın, hayallerinizi anlatın ve karşılıklı destekleyici bir ortam yaratın. İlişkilerinizde samimiyete odaklanın. Bugün konutunun gücünü değiştirmek isteyebilirsin. Eşyaların yerini değiştirmek, yeni aksesuarlarla odaların havasını tazelemek sana âlâ gelebilir. Ruhsal manada gücün düşük olduğunu hissediyorsan, üzerinde göz var diyebiliriz. Konutundan nazarın çıkması için birkaç ritüel deneyebilir, enerjini düşüren eşyaları atabilirsin. Bilhassa sevmediğin bireylerden gelen armağanlar ve kullanılmayan eşyalar negatif bir elektrik yayıyor olabilir, dikkatli olmalısın! 

KOVA

İçsel gücünüzü keşfetmek için meditasyon ve görselleştirme egzersizlerine yönelin. Zihninizi sessizleştirin ve içsel rehberliğinizi dinleyin. İçsel gücünüzün sınırlarını keşfederken, kendinize olan güveninizi artırın. Bugünün en özgür burcu sensin. Mars’ın yay burcuna geçmesiyle ruhuna özgürlük hakim oluyor. Zodyakın en özgür burcundan aldığın güçle hayatının hudutlarını büsbütün değiştirme fırsatı bulabilirsin. İstifa edebilir, mesleğini büsbütün değiştirecek ani bir karar alabilir yahut romantik münasebetlerinde radikal kararlar alabilirsin. Tam da şu an istediğin seyahate çıkabilir, tüm ömrünün seyrini değiştirebilirsin. 

BALIK

Kendinize zaman ayırarak hobilerinizle ilgilenin ve keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırın. Stres atmanızı sağlayacak etkinliklerle ruhunuzu besleyin. Bugün hoşlanmadığın sıkıntıları lisana getirmek isteyebilirsin. Sorumlulukların adaletsiz bir formda paylaştırılması nedeniyle üzerindeki iş yükünün hiç azalmaması tahammülünü zorluyor. Adaletsizliğe göz yummak istememen son derece olağan. Çünkü bir müddettir, âlâ niyetinin ve hoşgörülü kişiliğinin hudutları zorlanıyor. Akşam saatlerinde dinlenmek ve hafta sonuna içinde biriktirdiklerinden kurtularak girmek sana uygun gelebilir.

Kaynak: PERVİN İNCE