Bugün bütün gün TV’de neler var merak ediyorsanız haberimize göz atmanızı öneririz. TV’deki bütün kanallarda hangi programlar ve diziler var haberimizin içinde…

Kanal D’de saat 11:00’de Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi eskiyi özleyen izleyiciler için süper bir fırsat. Aranızda hem özlem gideriyim hem de unuttuklarımı hatırlayayım diye düşünenler varsa saat 11:00’de Kanal D ekranlarında buluşalım! Öğlen saat 13:00’de ise Gelinim Mutfakta programı yeni bölümüyle sizlerle olacak. 16:00’da ise Arka Sokaklar tekrar bölümüyle sizlerle Kanal D ekranlarında buluşacak. Geçen bölümü kaçıranlar varsa, 16:00’da Kanal D ekranlarında olsun. Akşam haberleri ise saat 18:40’da Deniz Bayramoğlu sunuculuğunda sizlerle buluşacak. Saat 20:00’de ise İnci Taneleri tekrar bölümüyle kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için ekranlarda olacak.

Eski sevgilisi başından vurdu! Sibel Can'ın keşfettiği Mutlu Kaya'nın son paylaşımı dikkat çekti Eski sevgilisi başından vurdu! Sibel Can'ın keşfettiği Mutlu Kaya'nın son paylaşımı dikkat çekti

Show TV ekranlarında hafta içi her gün olduğu gibi saat 12:30’da yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Saat 15.00’te ise Show TV’de her gün canlı olarak ekranlarınıza gelen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı heyecan severlerle olacak. 18:45’te ise Show Ana Haber ekranlarınızda olacak. Saat 20:00’de ise Show TV’nin izleyiciler tarafından sevilen ve her yeni bölümü merakla beklenilen Bahar dizsi sizlerle olacak. Bahar dizisinin yeni bölümünde neler olacak merak ediyorum diyenler akşam 20:00’de ekranları başında olsun!

NOW TV ekranlarında sabah saat 10:30’da Çağla ile Yeni Bir Gün canlı olarak sizlerle olacak. Öğlen saat 12:00’de ise Yasak Elma severler ekran başına. 13:30’da Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yeni bölümüyle temizlik ve hamaratlık severlerin gönlünü fethetmeyi başarak gibi duruyor. Saat 16:30’da ise Hudutsuz Sevda dizisi eski bölümüyle işitme engelli vatandaşlar için alt yazılı bir şekilde yayımlanacak. Saat 19:00’da Selçuk Tepeli’nin sunduğu Ana Haber Bülteni ekranlarınızda olacak. Gündemden uzak kalmayanlar için güzel bir tercih olacak. Saatler akşam saat 20:00’yi gösterdiğinde ise, Recep İvedik 5 NOW TV ekranlarında sizlerle buluşacak.

Muhabir: ÖZGE AY