3 Haziran Pazartesi  günü televizyonda hangi diziler var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW TV ekranlarında hangi dizi ve yarışma programları var? İşte 3 Haziran Pazartesi  televizyonda neler var...

Haftanın ilk iş gününden sonra eve gidip televizyon karşısında dinlenmek isteyenler için 3 Haziran Pazartesi  günü hangi televizyon kanaldında hangi dizive programlar var sizler için araştırdık.

Çoğu dizi yaz sezonu sebebiyle sezon finali yaptı. Sezon finali yapan dizileri için kanallar o günlere özel sinema filmi koymaya başladılar. Show Tv, NOW TV, Star Tv ve Atv kanalları yeni sezonda yaz dizisi çekemeyecekleri için yaz boyunca yabancu ve yerli sinema yayınlamaya bugünden itibaren başladılar. 

Sıla Doğu hapisteki kardeşi Dilan Polat'ın doğum gününü kutladı Sıla Doğu hapisteki kardeşi Dilan Polat'ın doğum gününü kutladı

TRT 1'in eski zaman tarihini anlatan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi saat 20.10'da yeni bölümü ile TRT 1 ekranlarında yer alacak. 

Kanal D'nin geçen hafta yayın hayatına başlayan ve ilk bölümünden iyi bir reyting ile açılış yapan yeni yaz dizisi 'Yalan' 2'nci bölümü ile bugün saat 20.00'da  Kanal D ekranlarında yer alacak.  

"Ben dizi değil de eğlence ya da yarışma programı izlemek istiyorum" diyenler için ise;

Show Tv'nin yılladır en sevilen programlarından biri olan ve ekranların vazgeçilmez komedi programı Güldür Güldür Show bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 

Türkiye'nin en sevilen yarışma proramlarından olan ve reyting rekortmeni Survivor All Star 2024 yeni bölmü ile bugün TV8 ekranlarında yer alacak. 

Kaynak: HABER MERKEZİ