Bugün ne izlesem diyenleri duyar gibiyiz… 6 Mayıs Pazartesi günü  TV’de hangi dizi ve programlar var hepsini toplu bir şekilde öğrenmek isteyenler için TV yayın akışını hazırladık. İşte sabahtan akşama kadar sizlerle buluşacak dizi, film ve programlar:

Kanal D’de saat 13.00’de Gelinim Mutfakta programı olacak. Saat 16.00’yı gösterdiğinde ise Arka Sokaklar’ın tekrar bölümü yayımlanacak. 18.40’ta Kanal D Ana Haber Bülteni Kanal D ekranlarında olacak. Akşam saat 20.00’de ise Arka Sokaklar dizisinin tekrarı Arka Sokaklar severlerle buluşacak.

Öğlen saat 12.30’da Aslı Hünel ile Gelin Evi, Show TV'de Gelin Evi izleyicileri ile ekranlarda buluşacak. Saat 15.00’i gösterdiğinde Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Saat 18.45’te ise Show Ana Haber olacak. Saat 20.00’de ise tekrar bölümüyle Güldür Güldür Show komedi severlerle buluşacak.

NOW TV’de öğlen saat 12.00’de Yasak Elma severleri ekran başına bekliyoruz. 13.30’da ise En Hamarat Benim ekranlara gelecek. 16.30’da Kızıl Goncalar eski bölümüyle kaçıranları NOW TV ekranlarında bekliyor. Haber saati 19.00 geldiğinde ise Selçuk Tepeli ile NOW Ana Haber gündemden uzak kalmak istemeyenler için ekranlarda olacak. Akşam saat 20.00’de NOW TV ekranlarında Kızıl Goncalar yeni bölümü ile pazartesi akşamı sizlerle buluşacak.

Dizilerde bu hafta neler oldu Dizilerde bu hafta neler oldu

16.15’te yerli dizi olan Güzel Köylü, Star TV ekranlarında bölüm tekrarıyla izleycilerle buluşacak. 18.15’te ise Ana Haber Bülteni sizlerle olacak. Akşam saat 20.00’yi gösterdiğinde ise Ömer dizisi yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ