8 Mayıs 2024 Çarşamba gününün TV yayın akışını sizler için hazırladık. İşten eve yorgun geldiğinizde izleyebileceğiniz dizi, film ve programların hepsini bir arada bulabileceğiniz TV yayın akışı haberimizde…

İşten eve geldiğinizde tüm yorgunluğunuzu atarak izleyebileceğiniz dizi ve filmleri sizler için derledik. İşte bütün sıkıntılarınızı 2-3 saatliğine unutabilmenize imkan veren tüm dizi, film ve programlar:

Kanal D’de bu akşam Kanal D’nin sevilen dizilerinden olan Taş, Kağıt, Makas dizisi 10.bölümüyle saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Show TV’de saat 15.00’de Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme programı sizlerle buluşacak. Sandık Kokusunu merak ve heyecanla takip edenler için Sandık Kokusu bu akşam 20.00’de Show TV ekranlarında izleyicileriyle bir araya gelecek.

Peki Sandık Kokusu’nda bu akşam neler olacak?

Bahadır Yenişehirlioğlu, Demirci Belediye Başkanını ziyaret etti Bahadır Yenişehirlioğlu, Demirci Belediye Başkanını ziyaret etti

Şebnem ve Melisa’nın evi yakmasından sonra Didem’le aralarındaki gerilim daha da artacak. Didem, Şebnem ve Melisa’yı polise ihbar edecek. Şebnem’in zarar göreceğini düşünen Mesut ise Didem’i sert bir şekilde uyaracak. Didem’i sindirdiğini düşünen Şebnem, Mesut’la düğün hazırlığı yaparken, Didem en büyük sırlarını öğrenecek.

NOW TV’de akşam saat 19.00’dan sonra Selçuk Tepeli İle NOW Ana Haber Bülteni sizlerle güncel haberleri paylaşacak ve NOW Ana Haber Bülteninden sonra ise Şahane Hayatım yeni bölümüyle saat 20.00’de NOW TV ekranlarında olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ