İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, seçim kapsamında sürdürdüğü çalışmalardan vatandaşın takdirini topluyor. Ramazan ayının da gelmesiyle seçim merkezini festival havasına çeviren Karadağ, iftar sonrası yaptığı ramazan şenlikleriyle eski ramazan aylarının özlemini gideriyor.

Ahmet Karadağ’dan Ramazan Şenlikleri (5)

Seçim süreci er meydanı

Şehzadelerde nelerin değişeceğini bildiğini söyleyen başkan adayı Ahmet Karadağ,

“Seçim süreci er meydanı. Biz de nelerin değişebileceğini hem projelerimizle hem de sosyal faaliyetlerle göstermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız boş vaatlerden ve tutulmayan sözlerden sıkılmış olacak ki bizim samimiyetimize güvenerek büyük bir ilgi gösteriyor. Bizlerde bu ilgi ve güvene layık olmak için çok çalışıyoruz. Bu birliktelikten aldığınız güç ve yetkiyle 1 Nisan’dan itibaren hayalimizde ki Şehzadeler’i hep birlikte inşa etmeye başlayacağız” ifadeleri kullandı.

Ahmet Karadağ’dan Ramazan Şenlikleri (6)

Karalama ve dedikodu gibi kirli siyasetin olmadığı

“Rekabetin olduğu bir hizmet yarışından ancak mutlu oluruz” diyen Şehzadeler Başkan Adayı Ahmet Karadağ, konuşmasında şunları da;

“Bizler vatandaşlarımızın hizmetine olacak hiçbir şeyi siyaset malzemesi olarak görmedik. Gerçekleştirdiğimiz şenlikler gönüllü ordumuzun sadece bu şehre küçük bir dokunuşu. Eminiz ki bizim attığımız bu adımı takip eden rakiplerimiz de ders alacaktır. Biz bu şekilde rekabetin olduğu bir hizmet yarışından ancak mutlu oluruz. Karalama ve dedikodu gibi kirli siyasetin olmadığı ve adayların hizmette ettiği rekabetin konuşulduğu bir seçim sürecinin olmasını dilerim” dedi.

Ahmet Karadağ’dan Ramazan Şenlikleri (1)

Eski ramazanlara özlem

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’ın 8 Havuzu karşısında bulunan seçim merkezinde Ramazan Şenlikleri ay boyunca devam edeceği belirtti. Her gece 21.30’da teravih sonrasında başlayacak olan Ramazan Şenliklerinde semazen gösterileri, Hacivat Karagöz gölge oyunu, sihirbazlık, ilahi dinletisi ve maskot kahramanların gösterileri olacak. Eski ramazanlara özlem gibi gösterilerin yanı sıra pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı yapılmakta.

Yunusemreliler Ata’ya saygı yürüyüşünde buluştu Yunusemreliler Ata’ya saygı yürüyüşünde buluştu

Ahmet Karadağ’dan Ramazan Şenlikleri (4)

Muhabir: RESULENUR KANTAR