• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 66.900 %1.46
  • ETHERIUM 3.115 %1.56
26°

Ahmet Karadağ Haberleri

Ahmet Karadağ haberleri ve güncel Ahmet Karadağ gelişmeleri, Ahmet Karadağ ile ilgili tüm video, Ahmet Karadağ fotoğrafları ve Ahmet Karadağ haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Yerel

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, bir zamanlar öğrencisi olduğu okulda oyunu kullandı.

Yerel

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, Alaybey’den başlayan binlerce vatandaşın katıldığı kortej yürüyüşü düzenlendi.

Yerel

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, seçime son günler kala çalışmalarında hızını arttırdı.

Yerel

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, seçim merkezinde düzenlediği çocuk şenlikleriyle takdir toplamaya devam ediyor.

Yerel

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Manisa’da siyasi arenada hareketlilik artıyor. Adaylar seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken İYİ Parti...

Yerel

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, Sancaklı Bozköy’e iftara davet edildi.

Yerel

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ahmet Karadağ ve ekibi tarafından düzenlenen Ramazan Şenlikleri hız kesmeden devam ediyor.

Yerel

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, Türk Metal Sen Manisa Şubesi Onursal Başkan merhum Pevrul Kavlak için başsağlığı...

Yerel

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, Manisa Sevgi ve Dostluk Cemiyeti’nin organize ettiği iftar ve panel programına katıldı.

Yerel

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutladı.

Yerel

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, Karaağaç'lıda düzenlenen programla vatandaşlarla bir araya geldi.

Yerel

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, ramazan programı içerisinde Çavuşoğlu Mahallesin de iftara davet edildi.