AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, yerel seçim sonuçlarını değerlendirmek için Manisa’nın ilçelerini ziyaret etti.
Gördes, Köprübaşı ve Saruhanlı ilçe başkanlıkları ziyaret eden AK Partili Arınç,  yerel seçimler sonrasında AK Parti ilçe kadrolarıyla ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Yerel seçim sonuçlarını değerlendirildiği ziyaretlerde yeni yol haritaları belirlendi.

Ak Partili Arınç'tan Manisa Çıkarması (2)

Özeleştiri yaptıklarını dile getiren Arınç,

“Yanlışlarımızı ölçtük, tarttık. Doğrularımızı artırmak için fikir alışverişi yaptık. Geçmiş muhasebemizi yaptık, gelecek hedeflerimizi tekraren netleştirdik. İlk günkü aşkla yeniden yollarda olmak üzere sözleştik. İlk günkü aşkla çıkacağımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerine yer verdi.

Ak Partili Arınç'tan Manisa Çıkarması (3)

Saruhanlı İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Arınç, burada Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem CIllı’yla bir araya geldi. Belediyenin mevcut durumu hakkında bilgi alan Arınç, hayata geçirilecek projeler hakkında Başkan Cıllı’da bilgi aldı.

Öte yandan Demirci İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Arınç, Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara ile bir araya geldi. Arınç, Yapılacak projeler hakkında bilgi aldı.

Ak Partili Arınç'tan Manisa Çıkarması (1)

Üzüm’de hasat öncesi dikkat! Üzüm’de hasat öncesi dikkat!

Ak Partili Arınç'tan Manisa Çıkarması (4)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK