Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yerel seçimlerde AK Parti’den Saruhanlı Belediye Başkanı seçilen Ekrem Cıllı’yı ziyaret etti.

“Saruhanlımıza daha güzel yatırım yapmak için kolları sıvadık”

Kasapoğlu ile birlikte bakanlık bütçesi ile ilçeye kazandırılan İlçe Stadı ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan Başkan Cıllı, “

Saruhanlımıza daha güzel yatırım ve eserleri kazandırmak için kollarımızı sıvadık.” dedi.

Ak Partili Kasapoğlu’ndan Başkan Cıllı’ya Ziyaret (4)

Pazar esnafını ziyaret etti

Kasapoğlu, Başkan Cıllı ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Pazar ziyareti de yapan Kasapoğlu, 


“Manisa Saruhanlı Belediye Başkanımız Ekrem Cıllı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Saruhanlı pazarında hemşehrilerimizle bir araya geldik, pazar esnafımıza hayırlı işler diledik.” ifadelerine yer verdi.

Ak Partili Kasapoğlu’ndan Başkan Cıllı’ya Ziyaret (2)

“Bizler sürekli makamda değiliz”

AK Partili Kasapoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cıllı,

“Nazik ziyaretinden dolayı Sayın vekilimize teşekkür ederim. Kendilerinin de desteğiyle Saruhanlımıza güzel hizmetler kazandıracağız. Bizler sürekli makamda değil, her zaman halkın içinde olacak, halkımızın talep ve önerileri doğrultusunda eserler inşa edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Sarıgöl'de satılık tarla Sarıgöl'de satılık tarla

Ak Partili Kasapoğlu’ndan Başkan Cıllı’ya Ziyaret (5)

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, esnaf ziyaretinde Başkan Cıllı’nın yanı sıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hayri Tokmakçı, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Jale Aslan, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çiloğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Alp Serdar Tuğsal, Haşim Yener Bilir, Tuğba Eroğlu, Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Ak Partili Kasapoğlu’ndan Başkan Cıllı’ya Ziyaret (6)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK