İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı sonrasında Manisa Meydan Gazetesine özel açıklama yaptı.

Ali Zafer İksir'den İyi̇ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı Sonrası Açıklama (4)

CHP’li Bakırlıoğlu, Zeytin yağı ihracatındaki yasağın kaldırılması çağrısında bulundu CHP’li Bakırlıoğlu, Zeytin yağı ihracatındaki yasağın kaldırılması çağrısında bulundu

Musavvat Dervişoğlu’nu tebrik eden Başkan Ali Zafer İksir, Manisa Meydan Gazetesi’ne yapmış olduğu açıklamlarda şu ifadeleri kullandı;

"İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda genel başkanlık görevine seçilen Sayın Musavvat Dervişoğlu’nu en içten duygularımızla tebrik ediyoruz. Kendisinin liderliğinde partimizin daha da güçlenerek ilerleyeceğine, Türkiye’nin geleceği için önemli adımlar atacağına olan inancımız tamdır. Sayın Dervişoğlu’nun deneyimi ve vizyonu, partimizi daha da ileriye taşıyacak ve hedeflerimize ulaşmamızı sağlayacaktır."

Ali Zafer İksir'den İyi̇ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı Sonrası Açıklama (3)

"Partimiz, Manisa'nın güvenini ve desteğini kazanmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edecek"

Genel İdare Kurulu'na seçilen Hasan Eryılmaz ve Cenk Özatıcı'yı da tebrik eden İksir, yerelde İYİ Partinin sesini duyuracaklarını da söyleyerek sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Genel İdare Kurulumuza seçilen Sayın Hasan Eryılmaz ve Sayın Cenk Özatıcı’yı da gönülden tebrik ediyoruz. Partimizin teşkilatlarıyla birlikte güçlü bir şekilde çalışarak, Manisa’da daha da etkin bir rol oynayacağımıza inanıyoruz. Yerelde ve genelde partimizin sesini daha da yükseltecek, vatandaşlarımızın beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek çalışmalar yapacağız. Partimiz, Manisa halkının güvenini ve desteğini kazanmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edecek. Ülkemizin geleceği için adil, şeffaf ve demokratik bir yönetim anlayışıyla hareket ederek, her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız."

Ali Zafer İksir'den İyi̇ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı Sonrası Açıklama (2)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK