"Evet-Hayır" yarışmasıyla hafızalara kazınan sunucu: Erkan Yolaç "Evet-Hayır" yarışmasıyla hafızalara kazınan sunucu: Erkan Yolaç

Ardahan’ın krutuluşunun 103. Yılı nedeniyle Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği kutlama programı düzenledi. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği programda kaz eti ve yöresel yemekler ikram edildi. Yerel sanatçıların sahne aldığı gecede davetliler unutulmaz bir gece yaşadı. 

“Manisa’da Ardahan kültürünü yaşatıyoruz”

Programda konuşma yapan Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Orhan Dalbudak, dernek olarak Manisa’da Ardahan kültürünü burada yaşattıklarını belirtti. 
Dalbudak,

“Ardahan’ın kurtuluşunun 103. Yılını kutlarken davetlilere kaz eti ikramı yaptık. Yöresel sanatçılarımız yöresel şarkı, türkülerimiz ve halaylarımız ile unutulmaz bir program yaşattılar. Katılım yoğun oldu. Biz Ardahanlılar olarak büyük bir aileyiz" şeklinde konuştu

Manisa ve İzmir'de yaşayan Ardahanlılar ve çok sayıda davetli katılım sağlarken, siyasi parti temsilcileri, siyasi partilerin belediye başkan adayları,  kurum müdürleri,  dernek başkanları katıldı.

Mani̇sada Ardahanlilar (8)Mani̇sada Ardahanlilar (6)Mani̇sada Ardahanlilar (7)Mani̇sada Ardahanlilar (4)Mani̇sada Ardahanlilar (5)Mani̇sada Ardahanlilar (1)Mani̇sada Ardahanlilar (2)

Kaynak: Derya Öztürk