Akhisar’a ziyaret kapsamında programa katıldı. Akhisar ziyaretinde Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi ile STK’alar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bahadır Yenişehirlioğlu Akhisarlıların Gönlünü Fethetti (6)

Bahadır Yenişehirlioğlu İlçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için hazırlanan el sanatları sergisine katıldı.

18 Mart Şehitlerine yad eden Yenişehirlioğlu;

“El emeği göz nuru eserleri incelerken o günleri yeniden yaşadık ve kahraman ecdadımızın destansı zaferiyle bir kez daha gururlandık. Bu vesileyle; vatan ve mukaddesat uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle yâd ediyorum” dedi.

Bahadır Yenişehirlioğlu Akhisarlıların Gönlünü Fethetti (8)

Halk Eğitimi Merkezinde el sanatları sergisine katılımından sonra Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyarete eden Yenişehirlioğlu ardından, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübüne ziyarette bulunarak kulüp sporcularına ve yöneticilerine iyi dilleklerde bulundu.

Bahadır Yenişehirlioğlu:

“Akhisar’ımızın; ticari, ekonomik ve sosyal hayatının gelişimini destekleyerek bu doğrultuda faaliyetler yürüten Oda Başkanımız Sami Karaoğlan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bahadır Yenişehirlioğlu Akhisarlıların Gönlünü Fethetti (1)

Bahadır Yenişehirlioğlu Akhisarlıların Gönlünü Fethetti (4)

Esnaf ziyaretine Tahir Ün Caddesi’nde devam eden Yenişehirlioğlu buradaki esnafa “hayırlı işler” dedi. vatandaşlaardan başkan adayı ömer işçi'ye destek isteyen Yenişehirlioğlu;

“Akhisar 31 Mart’ta; alt ve üstyapıdan imar ve planlamaya, çevreci ve adil bir anlayıştan katılımcı ve demokratik bir perspektife kadar, hemşehrilerimiz için her anlamda donanımlı bir belediyecilik anlayışına kavuşacak” dedi.

Bahadır Yenişehirlioğlu Akhisarlıların Gönlünü Fethetti (2)

Bahadır Yenişehirlioğlu Akhisarlıların Gönlünü Fethetti (7)

Manisa ve AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Akhisar’daki Alhatoğlu Zeytinyağı Fabrikası’nı ve TYH Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti.  Ziyaretinde fabrika çalışanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlayarak çiçek dağıttı.

Bahadır Yenişehirlioğlu Akhisarlıların Gönlünü Fethetti (3)

Yenişehirlioğlu, Akhisar ziyaretinin en sonunda ise Ulu Cami Mahallesi’nde pilav hayrına katılarak mahalle halkına pilav ikramında bulundu.

Kaynak: Özge Ay