Başkan Balaban, Yunusemre’yi gezmeye devam ediyor. Balaban’ın bu seferki mahalle ziyaretleri Barbaros ve Muradiye Mahalleleri oldu. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Ataç, Fen İşleri Müdürü Fuat Balcı, Emlak ve İstimlak Müdürü Suat Yakupoğlu’da Başkan Balaban’a ziyaretlerinde eşlik etti.

Balaban, Yunusmere’nin Mahallelerini Ziyaret Ediyor (2)

Başkan Balaban Barbaros Mahallesi için sosyal tesis inşa edeceklerini söyledi ve Yunusemre’nin tüm ihtiyaçlarını iyilikseverlerin desteğiyle gidereceklerini vurguladı.

O mahallede 2 bin kişilik aşure dağıtıldı! Mahalle seferber oldu O mahallede 2 bin kişilik aşure dağıtıldı! Mahalle seferber oldu

Balaban, Yunusmere’nin Mahallelerini Ziyaret Ediyor (6)

Yunusemre Belediyesi halkın belediyesidir”

Çözüm odaklı belediye anlayışı ile hareket edeceğini belirten Başkan Balaban,

“Saha çalışmalarımız kapsamında Barbaros ve Muradiye mahallelerimizde teknik incelemelerde bulunduk. İncelemelerimiz sonucunda mahallelerimizin ihtiyaçlarını hızla karşılayacağız. İyilikseverler ile el ele vererek Muradiye Mahallemize park, sosyal tesis ve taziye evi kazandıracağız. Yunusemre Belediyesi halkın belediyesidir ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Balaban, Yunusmere’nin Mahallelerini Ziyaret Ediyor (5)

Balaban, Yunusmere’nin Mahallelerini Ziyaret Ediyor (3)

Balaban, Yunusmere’nin Mahallelerini Ziyaret Ediyor (1)

Muhabir: ÖZGE AY