31 Mart yerel seçimler yaklaşırken CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Balaban'dan Akgedik Toki̇'ye Söz (1)

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balaban'ın bu seferki durağı Akgedik TOKİ oldu. Akgedik TOKİ'ye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Balaban'a yoğun bir ilgi vardı. Bando takımı ve havai fişek ile karşılanan Balaban Akgedik TOKİ'nin belediye hizmetinden yoksun bırakıldığını ifade etti. Balaban Akgedik TOKİ'ye şimdiye kadar yapılmayan 5 katlı tesis ve semt pazarı kurma sözü verdi.  

Balaban'dan Akgedik Toki̇'ye Söz (5)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, 31 Mart yerel çalışmlarında Yunusemre'deki her yeri ziyaret ederek ve halkla iç içe olmaya devam ediyor. Yerel seçim çalışmları kapsamında son olarak dün gece Akgedik TOKİ'de esnaf ve vatandaşlar ile buluşan Balaban, havaifişek ve bando takımı ile karşılandı.

Balaban'dan Akgedik Toki̇'ye Söz (3)

Ziyaretine kenidisini karşılayan coşkulu kalabalık ile yürüşüyüş gerçekleştirerek ve halkı selamlayarak Balaban'a bir çok insan evlerinin balkonundan selam verdi. Ziyareti sırasında esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Balaba, 31 Mart yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanması halinde, Akgedik TOKİ'deki sorunları alanında uzman olan kadro kurarak çözeceğini söyledi. 

Balaban'dan Akgedik Toki̇'ye Söz (4)

"1 yılda 5 kez burayı ziyaret eden bir belediye ekibi olacağız”

Akgedik TOKİ ziyareti sırasında kedisine yoğun ilgisi olan kalabalığa seslenen Balaban, seçimi kazanması takdirinde belediye olarak elinden gelenleri yapacağını söyledi.

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban,

“Biz, Akgedik'i bir Uncubozköy yapmak istiyoruz. Akgedik'te bir pazaryeri yok. Akgedik'te pazaryerini yapmak bize nasip olacak inşallah. Akgedik'te taziyeevi, düğün salonu, kütüphane yok. Kuracağımız 5 katlı, büyük bir tesis ile bunların hepsini gerçekleştireceğiz. Bu tesiste kreş ve çocuk oyun alanı da yer alacak. Akgedik'te baz istasyonu eksikliği nedeniyle telefonların çekmemesi sorununu da çözeceğiz. Sağlık ocağının bir an önce faaliyete girmesi için belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Altyapı ve ulaşım ile ilgili sorunları da Büyükşehir işbirliği ile birlikte çözeceğiz. Biz, 5 yılda bir buraya gelen değil, 1 yılda 5 kez burayı ziyaret eden bir belediye ekibi olacağız”dedi.

Balaban'dan Akgedik Toki̇'ye Söz (2)

Muhabir: ÖZGE AY