Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve eşi Serap Balaban Yunusemre Kültür Parkı’nda gerçekleştirilen Anneler Günü etkinliği kapsamında Yunusemre’deki mahalle muhtarları, şehit aileleri, gazi ve yakınlarını ağırladı. Anneler Günü kapsamında düzenenlenen programda Başkan Balaban’a Eşi Serap Balaban, Başkan Yardımcıları Emine Özge Arslan, Haydar İzci, Mehmet Mesut Doğan, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Bektaş Kılınç, CHP İlçe Başkanı Mehmet Arslan, birim müdürleri de eşlik etti.

Başkan Balaban, Anneler Günü’nü Kutladı (1)

“Şehit ve gazi aileleri başımızın tacıdır”

En büyük bedelleri annelerin ödediğini vurgulayan Balaban,

“Hayatın en büyük yükünü kadınlar çekiyor. Annelerimizin hakkı ne yapılsa ödenmez. Bu tür etkinliklerle bir arada olmaya devam edeceğiz. Şehit ve gazi aileleri başımızın tacıdır. Şehit ve gaziler bu topraklar için canını kanını vermişlerdir. Sizler için ne yapsak az. Anneler Günü’nde evlatlarını yitirmiş anne ve babaların ellerinden öpüyorum. Amacımız sizlere saygımızı göstermektir. En büyük bedelleri sizler ödediniz. Bizlere şeref verdiniz” diye konuştu.

Başkan Balaban, Anneler Günü’nü Kutladı (7)

Üzüm’de hasat öncesi dikkat! Üzüm’de hasat öncesi dikkat!

Serap Balaban yeni annelerin Anneler Günü’nü kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban Yunusemre’deki hastaneleri ziyaret ederek, yeni doğum yapan annelere Anneler Günü hediyelerini takdim ederek, ilk Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan Balaban, Anneler Günü’nü Kutladı (2)

Başkan Balaban, Anneler Günü’nü Kutladı (3)

Başkan Balaban, Anneler Günü’nü Kutladı (8)

Başkan Balaban, Anneler Günü’nü Kutladı (6)

Muhabir: ÖZGE AY