Bugün ülke genelinde kutlanan Hıdırellez gününde Manisa’da oturan Aynıali mahallesindeki romanlar kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya Yunusmere Belediye Başkanı Semih Balaban’da katıldı.

Başkan Balaban, Hıdırellez Gününde Romanların Isteğini Kırmadı (6)

Karşılıklı oynadılar

Hıdrellez gününü kutlayan mahalleliler, Balkan Müzik ekibinin çaldığı roman havaları eşliğinde karşılık göbek atarak Hıdırellezi kutladı.

İzmir’den Kırkağaç’a uzanan başarı hikayesi İzmir’den Kırkağaç’a uzanan başarı hikayesi

Başkan Balaban, Hıdırellez Gününde Romanların Isteğini Kırmadı (5)

Ayn-ı Ali Mahallesi Muhtarı Enis Sağman, ve Manisa Romanlar Derneği Başkanı Rıfat Yukal’ın organize ettiği Hıdırellez kahvaltısında Romanların isteklerini dinleyen Başkan Balaban, vatandaşların isteğini kırmadı. Balaban, mahallelilerle birlikte karşılıklı oynadılar.

Başkan Balaban, Hıdırellez Gününde Romanların Isteğini Kırmadı (3)


Başkan Balabanın, ramazan ayında iftar yemeğine de katıldığını hatılatan Ayn-ı Ali Mahallesi Muhtarı Enis Sağman, ve Manisa Romanlar Derneği Başkanı Rıfat Yukal;

 “Başkanımız sadece belediye başkanı değil bizim ağabeyimiz, kardeşimiz ve içimizden birisi olarak görüyoruz. Seçildiği günden bugüne kadar yaptığımız tüm etkinliklerde yanımızda olması bizleri sevindiriyor ve güç veriyor.” İfadelerinde bulundular.

Başkan Balaban, Hıdırellez Gününde Romanların Isteğini Kırmadı (9)Başkan Balaban, Hıdırellez Gününde Romanların Isteğini Kırmadı (1)Başkan Balaban, Hıdırellez Gününde Romanların Isteğini Kırmadı (7)Başkan Balaban, Hıdırellez Gününde Romanların Isteğini Kırmadı (5)Başkan Balaban, Hıdırellez Gününde Romanların Isteğini Kırmadı (2)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK