Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, ilk halk gününe vatandaşlar ve sivil toplum örgütleri yoğun ilgi gösterdi. Halk buluşmasını makam gerçekleştiren Balaban, talepleri dinledi tek tek not aldı. 

Sarıgöl'de 390 ünite kan toplandı Sarıgöl'de 390 ünite kan toplandı

 İlçeye daha iyi hizmet etmek adına her hafta çarşamba günü halk günü olarak belirleyen Balaban, ziyarete gelen herkese teşekkür etti. Başkan 

Başkan Balaban’a Ilk Halk Gününde Yoğun Ilgi (3)

“Halkımızla içiçe olmaya devam edeceğiz    

Vaktin çalışma ve sahada olan günü olduğunu vurgulayan Başkan Balaban,

 “Semih Balaban, “Şimdi artık çalışma ve sahada olma zamanı.09.00 – 12.00 ile 14.00 - 18.00 saatleri arasında makamımda halkımızı ağırlayacağım. Diğer günler ise halkımızın bize verdiği sorumluluğu yerine getirerek görevimi en iyi şekilde ifa etmeye çalışacağım. Sabah 09.00’dan itibaren işlerimiz, toplantılarımız bitene kadar zaman ve mesai mevhumu olmadan tüm başkan yardımcılarımız, danışmanlarımız ve özel kalem birimimiz, müdürlerimiz, tüm çalışanlarımız ile Yunusemre halkına hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Halk günlerin de vatandaşlarımızla, STK temsilcilerimizle biraraya gelerek sorunlarını ve taleplerini yakından dinleyeceğiz. İlk gün söylediğimiz gibi halkımızla içiçe olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Başkan Balaban’a Ilk Halk Gününde Yoğun Ilgi (1)

Başkan Balaban’a Ilk Halk Gününde Yoğun Ilgi (5)

Başkan Balaban’a Ilk Halk Gününde Yoğun Ilgi (3)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK