Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, belediyeyle ilgili son günlerde gündemden düşmeyen borçlarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Biz israf belediyeciliğine son vereceğiz"

Manisa Meydan Gazetesi Mikrofonlarına konuşan Başkan Balaban, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Balaban, yaptığı açıklamada,  

“Biz israf belediyeciliğine son vereceğiz. Kamunun kaynaklarını en iyi şekilde kullanacağız ve basında söylediğim gibi 48 tane binek otomobili araç kiralanmış, onları bugün şirkete iade ediyoruz. Başka araçlarda var, onları da araştırıyoruz, iş makinaları. İhtiyacımız olmayan her şeyi bugün iade edeceğiz ve bu saltanat sistemine son vereceğiz” dedi. 

"Bankamatik memuru arkadaşlarımızla da yolları ayırmaya başladık"

Yunusemre Belediyesi’nde çalışanların merakla beklediği iş çıkarımları konusuna da açıklık getiren Balaban,

Manisalı LGS Şampiyonu Güler, MABEM öğrencileriyle buluştu Manisalı LGS Şampiyonu Güler, MABEM öğrencileriyle buluştu

“Yunusemre’de de haddinden fazla kadro fazlalığı var. Birçok onlarca bankamatik memuru var. Onları da tespit ediyoruz. Süreç içinde çalışmadan para alan bankamatik memuru arkadaşlarımızla da yolları ayırmaya başladık, ayıracağız. Çalışarak herkes emeğinin karşılığını alsın. Bizim emeğiyle geçinen insanlarla bir sorunumuz yok ama çalışmadan para alan herkesle yollarımızı ayırmak bizim temel görevlerimizden biridir” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK