Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yapmak için Şehzadeler ilçesinde bulunan Cumhuriyet Caddesi’ne zabıta ordusuyla gidince olanlar oldu. 

Whatsapp Image 2024 02 05 At 14.58.17 (1)

VATANDAŞIN TEPKİSİ SERT OLDU

Başkan Ergün’ün seçim kampanyası yürütmek amacıyla esnaf ziyareti yapacağı caddede beraberinde gittiği zabıta ordusu tarafından 2'nci sıraya park etmiş araçlar kaldırıldı. Kaldırmayan araç sürücülerinin araçları da belediyeye ait çekicilerle çektirilerek yolun açtırılması sağlandı. Başkan Ergün'ün bu şekilde seçim kampanyasını yürütmesi vatandaşlardan büyük tepki topladı. 

Whatsapp Image 2024 02 05 At 14.58.16

Araçlarını nereye koyacağını bilemeyen araç sürücülerinin Cengiz Ergün’ün seçim kampanyası çalışmalarını zabıta eşliğinde sürdürmesine tepkilerini şöyle dile getirdiler:  

"Diğer belediye başkan adayları da esnaf ziyareti yapıyorlar ama belediye zabıtasını kullanmıyor. Kimsenin arabasını yerinden kaldırtıp yol açtırmıyor ya da çekici ile araçları çektirmiyorlar. Başkan bu şekilde vatandaşın gönlünü fethettiğini mi sanıyor. Geçtiği cadde de arkasından sürücülerin neler konuştuğunu duysa keşke buradan geçmeseydim diyecek."

Whatsapp Image 2024 02 05 At 14.58.17 (2)

“YAZIKLAR OLSUN”

Tepkisini dile getiren bir başka vatandaş da,

“Seçim yaklaştı başkan sahaya indi ama biz mağdur olduk. Başkan esnaf ziyareti yapacak diye zabıta ordusunu da beraberinde getirmiş. Yazık bu insanlara, İnsanların araçlarını çektirtmek de ne demek. Ziyarete mi geliyorlar insanları mağdur etmeye mi belli değil.  Burası Manisa’nın en işlek caddelerinden biri. Araçlarımızı nereye koyalım. Oyuncak değil ki bu kucağımıza alıp başka noktaya götürelim. Yazıklar olsun başka da bir şey demiyorum.” dedi. 

Whatsapp Image 2024 02 05 At 14.58.17Cengi̇z Ergün Zabita Ordusuyla İndi̇Whatsapp Image 2024 02 05 At 14.58.18Cengiz Ergün Zabıta Ordusuyla Indi1

Kaynak: LEYLA DOĞAN